facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cycles Ebroin

Cycles Ebroin

Info

Description du commerce

Adres: rue René Dubois 80, 4500 Huy-Statte, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 85/21 39 98
Stad: Huy-Statte
Route: rue René Dubois 80
Postcode: 4500


Recensies
Hier naartoe gegaan om mijn tubeless band op te laten pompen. Binnen 2 minuten weer buiten met een opgepompte band en niks te hebben betaald!! Zeer vriendelijke man!
Dankzij de heer Ebroin heeft hij net voor ons vertrek mijn fiets weer perfect in orde gebracht... met een glimlach, vriendelijkheid en zijn knowhow als goede fietsspecialist!! En dit voor een scherpe prijs!! Dankzij hem!
Mijn grote dienblad is verbogen en toen meneer geen tijd had heeft hij het grote dienblad alsnog gratis gerepareerd, een echte aanrader.
Ik ging net een binnenband halen, maar de persoon is aardig. Geen wachttijden en iets verderop is een kleine parkeerplaats. Ik zag ook nieuwe fietsen in de etalage. Ik zou zonder aarzelen teruggaan.
Ongetwijfeld de beste fietsenhandelaar die je kunt ontmoeten. Naast zijn professionele vaardigheden, die al vele jaren unaniem zijn, staat Joël ook bekend om zijn menselijke kwaliteiten. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
Aangekomen om 18.00 uur met mijn geslagen hondenkop en een kleine Zip-zap-breuk, scheelt het me weekendoveruren. Bedankt baas
Deze winkel is een parel
Een geweldige professional en een liefhebber die zijn liefde voor zijn kunst overbrengt en u weet te adviseren op basis van uw behoeften en wensen Nogmaals bedankt meneer Ebroin
Winkel en baas van zeer goed advies
de baas kent zijn vak, en is zeer goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid