facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cycles Clément

Info

vente et service après vente des vélos à assistance électrique, Course, VTT, Tandem, BMX,
Dirt, vélos enfants, hybride et Citybike

Geschiedenis

Bienvenue sur Cycles Clément, vente et service après vente des vélos à assistance électrique, Course, VTT, Tandem, BMX,
Dirt, vélos enfants, hybride et Citybike. Nous faisons aussi les vélos sur mesure. les plus grandes marques de vélos : Trek, Cannondale, Scott, Pinarello... Les cycles CLEMENT le spécialiste du vélo à Tournai. N’hésitez pas à nous rejoindre dans notre magasin à Tournai. 214 chaussée d'Audenarde.



"Depuis plus de 25 ans Cycles Clément est une référence dans le milieu cycliste, un magasin de vélos précurseur et de passionnés ! Ces années d’expérience nous permettent aujourd’hui de posséder un savoir-faire incomparable, que ce soit dans l’expertise ou la réparation de vos vélos mais aussi dans la connaissance des nouvelles technologies. Afin de vous proposer des vélos de qualité, nous avons décidé de travailler essentiellement avec les marques Trek, Cannondale & Stromer. Les cycles CLEMENT le spécialiste du vélo à Tournai. N'hésitez pas à nous rejoindre dans notre magasin à Tournai. 214 chaussée d'Audenarde."
Adres: Chaussée d'Audenarde 214, 7500 Doornik
Telefoonnummer: 069/45.55.54
Stad: Tournai
Route: Chaussée d'Audenarde 214
Postcode: 7500


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Want You Bike, Cycles Menet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decathlon Tournai Decathlon Tournai 1 km Groot assortiment
XBike - Bike Shop XBike - Bike Shop 3 km Vente de VTT, de vélos de course, de triathlon, de ville, de vélos enfants et de vélo...
Recensies
De winkel zegt veel over de eigenaar Pascal Clément de perfectie van detail. Jean Michel altijd zoveel geduld met deze klanten en goed advies.. Goed gedaan team..
Omdat ik me wilde laten adviseren en een racefiets wilde kopen om in deze hobby te kunnen beginnen om groepen vrienden te begeleiden, ging ik naar "Cycles Clément". Inderdaad, een paar jaar geleden bood mijn familie me een Trek FX 7.2 van dit etablissement aan. De interviews en follow-up zijn altijd top geweest. Ik bedank de persoon die de tijd heeft genomen om me uit te leggen en te adviseren over het bereik waartoe ik me moet wenden. Zodra ik op de fiets stapte, vond ik het al leuk om over de wegen te cruisen. Dankjewel !
Vermijden. Er zijn borden met een aangenamer welkom in de regio.
De handel verkoopt geen kleine onderdelen die niet genoeg verdienen.De verkoper legde me 15 minuten lang uit dat zijn baas niet zou accepteren dat hij 20 minuten in de werkplaats verspilde om me twee wielaskegels terug te verkopen voor 1€50, hilarisch !!! De Clement-fietsen zouden de betekenis van "clement" moeten herzien, wat onder meer welwillend en genereus betekent. Bij de "clement"-cycli is de verkoper zeker niet, een handelsmentaliteit meer dan een fietser. We hebben het over lokale winkels om worden gewaardeerd, maar laten we in supermarkten kopen omdat ze in ieder geval niet kieskeurig zijn over het winnen van 2 X 1,50 €....
Mijn vader 70 jaar kwam advies vragen over zijn fiets. De medewerker was erg aardig en legde uit wat te bestellen en hoe het te doen. De heer die zichzelf de baas van de winkel noemde, kwam naar me toe en schreeuwde tegen mijn vader dat ze dat hier niet doen en mijn vader begreep niet eens wat zijn baas niet leuk vond, hij schopte hem er netjes uit. Echt verfoeilijk karakter, en als ik de opmerkingen zie, zie ik dat mijn vader geen alleenstaand geval is. Een winkel om te verbieden! Als je een bedrijf hebt en jezelf tot leider uitroept, moet je je commercieel gedragen of op zijn minst menselijk, mijnheer! Respect voor ouderen hoort ook bij het onderwijs, wat jij natuurlijk ook niet hebt.
Klant van een nieuwe fiets, dezelfde dag van ontvangst, ik constateer met het hele team van de winkel een speling in de tanden van de verende voorvork, ze bevestigen maar ja, zo is het. Twee maanden later passeer ik om een ​​wiel te repareren een andere fiets, geen oplossingen of motivatie om het probleem op te lossen. Ik heb een beslissing genomen. Eén ster is al goed.
Als de fiets van elders komt, vertrouw dan niet op de klantenservice
Veel Trek modellen aanwezig in de winkel. Vriendelijk en bekwaam team. Betrouwbare klantenopvolging bellen wanneer product beschikbaar is, enz.. Ik raad aan.
Heb bij hun een nieuwe fiets gekocht. Tot nu toe erg blij... De monteur wiens naam ik niet meer weet is gepassioneerd, attent en beantwoordt al je vragen door de tijd te nemen... Om de rest te zien onderhoud, externe opvolging... maar voorlopig ben ik erg blij dat ik langs deze winkel ben gekomen voor mijn nieuwe speeltje
mijn beroep was om de winkels te controleren, ik smeek je om te geloven dat alles top was, handelaar die open stond voor al je vragen, erg vriendelijk. Ik heb de ontevredenheid van een persoon kunnen lezen, ik moet zeggen dat discipline en goede manieren tegenwoordig helaas steeds meer ontbreken, het is geregistreerd, het is nog steeds nodig om te begrijpen wat we lezen. Deze bevraging is soms nodig, maar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid