facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CVT-Advocaten

CVT-Advocaten

Info

CVT-advocaten is een Belgisch advocatenkantoor dat focust op de toepassing van het Belgische recht.



"CVT Advocaten staat voor een professionele en grondige aanpak van uw dossier. We hechten veel belang aan het werken op maat van de cliënt.Door de toenemende juridisering van de samenleving en de toevloed aan nieuwe wetgeving en reglementering, is de bijstand van een advocaat dikwijls onontbeerlijk geworden. Wij trachten als advocaat een meerwaarde te bieden aan zowel bedrijven als particulieren.We verlenen juridisch advies, staan u bij in de opmaak van documenten en verdedigen uw belangen voor rechtbank en geschillencommissies. Door een open werkmethode en duidelijke communicatie bent u steeds stipt op de hoogte van de stand van uw dossier.Indien u vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. Wacht daarbij vooral niet te lang..."
Adres: Keppestraat 119, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3253 21 21 63
Stad: Erembodegem
Route: Keppestraat 119
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: Advocaat Erembodegem, Advocaat arbeidsrecht Aalst, Stevens advocaat
Recensies
Op aanraden van een medestudente van meester Callebaut nam ik contact op om mij te verdedigen in een aanrijdingszaak. Ik werd goed, professioneel en met succes vertegenwoordigd. Een absolute aanrader zowel op het gebied van rechtsexpertise als op het gebied van communicatie tussen cliënt en advocaat. Fabian
Meester Van Thienen werd mij aangeraden als zijnde één van de meest bekwame advocaten in familierecht. Ze heeft na een intake gesprek mij het gevoel gegeven in goede handen te zijn door haar nauwkeurigheid, gedrevenheid maar vooral haar diepgaande juridische kennis inzake alimentatie- en echtscheidingsrecht. Hierdoor had ik onmiddellijk begrepen dat mijn dossier uiterst nauwkeurig werd opgevolgd. Haar ervaring en kennis van de werkingswijze van andere rechtbanken dan degene van de locatie van haar kantoor is geenszins een beperking. Bedankt voor de menselijke doch zeer professionele aanpak.
Meester Van Thienen fungeert al jaren als voorlopig bewindvoerder van mijn schoonbroer. Dit verloopt vlekkeloos dankzij de immer correcte, stipte en menselijke aanpak van het kantoor. Bedankt hiervoor !
Ontzettend tevreden over mijn 2 advocaten meester Muyldermans en meester Van Thienen. Menselijk en toch professionele aanpak. Waarvoor dank.
Fijn om een menselijke advocaat te hebben, hartelijk dank daarvoor, het medeleven wordt soms wel eens vergeten, maar is immens belangrijk in een zaak, als mens, dank u meester Muyldermans.
Zeer bekwame en behulpzame mensen.
Zeer goed advoc. Kantoor
De beste advocaten in Aalst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid