facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cv-ketel-shop

Cv-ketel-shop

Info

Tot 50% op alle bekende merken cv-ketels + gratis levering aan huis!



"Uw cv-ketel zelf plaatsen? Bestel online en bespaar tot 40% op de officiële prijs!"
Adres: Boomsesteenweg 12, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 03 / 284 55 55
Stad: Aartselaar
Route: Boomsesteenweg 12
Postcode: 2630



op zoek naar gerelateerd: Cv-ketel Vaillant, Cv-ketel mazout, Cv ketel Buderus, cv-ketel kopen en installeren, Combiketel gas, Cv-ketel betekenis, Cv-ketel Junkers, Cv-ketel kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DL Groep DL Groep 621 meter DL GROEP is de markt leider in Vlaanderen in vochtbestrijding, dakisolatie, gevelisol...
DL vochtbestrijding DL vochtbestrijding 621 meter Dé nr.1 in Vlaanderen in Gevelrenovatie met Spuitkurk en Duurzame isolatie oplossinge...
Cembrit België Cembrit België 1 km Cembrit nv is fabrikant van vezelcementproducten voor gevel, dak, binnenafwerking en ...
Bouwmaterialen Kerremans & Co nv Bouwmaterialen Kerremans & Co nv 2 km Alle bouwmaterialen van kelder tot dak. Groothandel vloer- en muurtegels.
Recensies
Moeilijk te vinden, zelfs met GPS ; ik was enkele meters voorbij de oprit. En dan de openingsuren ! Op de website staan uren maar waarvoor die er staan ? Ik en nog iemand anders stonden voor een gesloten deur om 17:30 terwijl er op de website iets staat van 18:00h. Vind ik niet plezant en de andere man reed ongeveer 40km; helemaal voor niets. Ik kocht er in het verleden nog iets toch al eventjes geleden en had toen juist hetzelfde voor ! Ze mailen je wel dat de bestelling klaar staat ! Misschien in de toekomst beter laten leveren, dat doen ze ook. Ze zijn wel goedkoop moet misschien wel om nog iets te kunnen verkopen?
ONGELOOFLIJK, zaterdag besteld, dinsdagochtend, na telefonisch contact maandag, in huis. De website is makkelijk te navigeren met zeer duidelijke filters en onderverdeling. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je CV installatie in orde te brengen! Duidelijke uitleg per product met goede foto's maken het samenstellen van je pakket er extra handig op!! Maar het grootste voordeel zit hem in de prijs, daar waar ik via een loodgieter evenveel zou kwijt geweest zijn voor enkel de boiler, heb ik nu alle producten om mijn boiler installatie volledig te vernieuwen! Van buizen en koppelstukken tot schouw voor mijn nieuwe combi-ketel. Een zeer verdiende dikke duim!
Gisteren wat nodige onderdelen besteld, een vriendelijke telefoon van Emily om het levering te bespreken en van morgen alles keurig geleverd. Veel efficiënter en goedkoper dan zelf naar de winkel te rijden en dan voor een goede prijs ook. Bedankt voor het goede service.
Vooraf bij telefonisch contact enorm behulpzaam, veel technische uitleg gekregen, persoon aan de telefoon nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Zeer scherpe prijzen, CV ketel aan de helft van de catalogusprijs. Na mijn bestelling kreeg ik binnen het half uur telefoon om de leverdatum af te spreken. Top service!
Onlangs kocht ik bij CV Ketel shop een nieuwe CV ketel via de webshop. De ketel, waar ik zeer tevreden over ben, werd stipt op de voorziene datum geleverd. Ik kreeg een fikse korting op de officiële prijs en kan iedereen deze verkoper van sanitaire voorzieningen aanraden.
Niet te doen!!!! Zouden hem moeten schrappen als zelfstandige. Toestel geplaatst dat na drie dagen al uitviel. Gaf geen gehoor aan mijn telefoons. Heb andere installateur moeten laten komen en wist te vertellen dat het een oud toestel was. Daar bovenop zijn prijzen zijn met een vork opgesteld. Zelden schrijf ik een review maar dit moet iedereen weten. Ben niet alleen twee vrienden van mij zelfde scenario.
de eerste kennismaking was perfect ze hebben geduld en luisteren naar jou. probleem bij betaling maar toch een manier gezocht dat ik toch de dag nadien mijn ketel geleverd kreeg. Zeer goeie services het is zoals het beschreven staat.
Zeer goede website waarop zo ongeveer alles te vinden is wat nodig is om je CV te laten installeren. In een muisklik heb je alle benodigdheden bijeen.
Zeer duidelijke site + perfecte afhandeling van bestelling gisteren besteld vandaag geleverd
Vlotte online afhandeling, prima prijzen en snelle levering... meer moet dat niet zijn. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cv-ketel-shop met het openbaar vervoer


Aartselaar G. Gezellestraat 150 meter
500
Aartselaar Leugstraat 250 meter
500
Aartselaar G. Gezellestraat 300 meter
500
Aartselaar Leugstraat 390 meter
500

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid