facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Customgamingpc

Customgamingpc

Info

Stel zelf je eigen Game pc samen met onze pc configurator. Deze schakelt zelf verkeerde opties uit zodat alle componenten compatibel zijn met elkaar.



"Zelf je game pc samenstellen in onze online configurator. Wij bouwen jouw game systeem die je zelf samenstelt. Je kan deze afhalen of kosteloos laten verzenden."
Adres: Antwerpseweg 70, 2340 Beerse
Telefoonnummer: +3214610096
Stad: Beerse
Route: Antwerpseweg 70
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Game PC samenstellen goedkoop, Game PC op afbetaling België, Custom PC Builder, Game PC samenstellen Alternate, Game PC kopen, Gaming PC goedkoop, Waar game PC kopen, Multimedia PC samenstellen
Recensies
Gaming pc gekocht, op maat samengesteld, professionele aanpak van begin tot einde. Luisteren naar uw noden, geven advies en nemen ruim de tijd voor het samenstellen maar ook voor uitleg bij afhalen. Zijn daarbij nog eens super vriendelijk en behulpzaam.
Super aardige mensen met veel kennis. Ik heb een eigen setup laten bouwen voor mijn werk/game pc ze dachten goed mee over alles en gaven over onderdelen advies. toen ik de pc kwam ophalen liep de eigenaar eers heel de pc door met mij en liet zien hoe het werkte en waar ik op moest letten kwa schoonmaken. Daarna pakte hij de pc goed in voordat die hem mij mee gaf. hij gaf zelf nog advies hoe ik de pc het beste kon vervoeren om schade te voorkomen. Hun zijn zeker een aanrader als ik nogmaals een pc wil laten bouwen ga ik zeker weer naar hun toe.
Een aanrader. Website om je pc samen te stellen werkt prima. Je wordt prima op de hoogte gehouden na het plaatsen van de bestelling. Ze reageren ook heel snel bij vragen via mail. Bij het afhalen krijg je nog een uitgebreide uitleg.
Op basis van de vele positieve Internet reviews zijn we terecht gekomen bij CustomGamingPC voor de aanschaf van onze eerste Gaming PC, en deze winkel doet zijn naam & reviews alle eer aan. Eerst en vooral wordt de winkel uitgebaat door 2 gepassioneerde computerliefhebbers Ellen & Dave die duidelijk van hun passie hun beroep gemaakt hebben. Vlotte communicatie en vriendelijke mensen waarbij geen enkele vraag teveel is. Na bestelling werden we op de hoogte gehouden van het assemblageproces, en bij afhaling in de winkel kregen we een volledige end-to-end walkthrough van het geconfigureerde systeem, waarbij alle componenten netjes overlopen werden. De PC werd geassembleerd met oog voor detail, naar zowel kabelmanagement als software tuning toe, om tot een perfecte Custom Gaming PC te komen. Zelfs Windows 10 werd getuned om een optimale Gaming ervaring te geven : Windows notificaties onderdrukt, voorkomen van directe reboots tijdens het gamen, geen overbodige startup programma's, geen enkele bloatware geen 30 dagen trials van 3th party software,... zodat de Gaming PC uiteindelijk "lean & mean" afgeleverd kon worden. Oog voor belangrijk detail : de UEFI/BIOS config werd correct afgesteld op de DDR4-3200MHz memorybanks : vele computerwinkels verkopen je snelle geheugenchips, maar configureren deze dan niet in de UEFI/BIOS waardoor je niet de snelheid uit je geheugenmodules haalt : bij CustomGamingPC doen ze dit dus wel. Ook alle drivers voor grafische kaart, moederbord, SSD/NVMe werden correct geïnstalleerd en voorzien van de laatste updates & firmware. Zelfs de niet-gebruikte connectoren op de backplate van het moederbord videouitgangen, werden voorzien van plastic dopjes/covers, zodat je je niet kan vergissen bij het insteken van de HDMI-kabel. Na een uitgebreide uitleg werd de PC netjes in een doos ingepakt, en kregen we zelfs instructies over hoe de doos veilig te vervoeren in de wagen : met de grafische kaart naar boven gericht! Ondanks al deze extra services, zijn de prijzen correct en competitief met de grote megacomputershops. Na verkoop krijg je vanzelfsprekend 2 jaar garantie, maar je krijgt ook levenslang advies & support mocht je vragen hebben. Kortom : dit is een topwinkel, uitgebaat door competente topmensen, met een topservice. Ik raad deze winkel dan ook voor de volle 100% aan, en zal ook mijn volgende computer en/of upgrades hier kopen. Bedankt Ellen & Dave voor een fantastische customer experience! Recommended, Certified & Approved!
Een erg vriendelijk koppel en een uitstekende dienstverlening. Ik heb geen twee weken moeten wachten tussen bestelling en ophaling van mijn nieuwe PC, en kreeg ter plekke ook uitgebreide uitleg en tips, waarvoor nogmaals dank! Ik heb een paar vrienden al laten weten dat ze zeker hier hun volgende build moeten komen halen. Doe zo verder! :-
Ik heb afgelopen zomer een pc besteld. Ik heb expres gekozen voor een kleiner bedrijf. Voor mijn gevoel is de service steeds beter dan via een grotere keten. Tot nu toe ben ik enorm tevreden met de aankoop! Ik wou mijn pc volledig zelf samenstellen maar toch in elkaar laten zetten door experten met de nodige kennis van zaken. Ik wou graag een B550 moederbord combineren met een RTX3070ti. Via de website kon het niet maar na een mailtje hebben ze dit aangepast zodat ik deze combo toch kon maken. Bij afhaling hebben ze ook nog de nodige info gegeven. Wat mij betreft dus een top cervice en zeker een aanrader!
We zochten een gaming pc voor onze zoon v 12, maar we kennen er zelf niets van. Maar dat is geen probleem bij Customgamingpc! Ik werd met al mijn vragen zeer vriendelijk en geduldig geholpen, zowel via messenger als via telefoon. De vrouw aan de lijn stelde online een pc samen op maat v mijn zoon en de games die hij speelt. Heb de uiteindelijke prijs nog vergeleken met andere winkels en het zat ook qua prijs dik in orde! Niets wordt onnodig verkocht. Ik werd zelfs op weg geholpen ivm mogelijkheid om wordpakket via school te regelen! De pc wordt door hen in elkaar gezet en zeeeer netjes afgeleverd. Op de pc kleven stickertjes als ‘handleiding’ zodat alles zichzelf uitwijst! Na 20 minuutjes kon onze zoon v start gaan . TOP kwaliteit en service!
Bestelling geplaatst, up-to-date gehouden geweest over de vooruitgang, en berichten bij verzending. Snelle uitvoering, mooi strak uitgevoerd én kwaliteitsvol verpakt voor vervoer. Dikke 5 sterren waardig.
De enige professionele gaming pc builder van de Kempen. Alles op maat met de perfecte begeleiding naar een perfect build voor een eerlijke prijs.
Computer draait super! Liep tegen een klein probleempje aan, mailde CustomGamingPC en kreeg direct antwoordt met de oplossing! Ik kan nu alle games met gemak spelen tegen een mooie prijs. Mijn volgende pc bestel ik weer bij CustomGamingPC !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid