facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Custom Car Care

Custom Car Care

Info

Custom Car Care is een car cleaning en detailing bedrijf dat ook over een webshop beschikt waar producten en materiaal aangekocht kunnen worden.

Geschiedenis

Custom Car Care is een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in diensten aanbieden om voertuigen visueel goed te onderhouden en om ze er terug zoals nieuw uit te laten zien of om ze te re-stylen!

Custom Car Care is a new company that specialises in providing services to not only maintain the aestethic part of every vehicle, but to make them look like new again or even better! We also provide a re-styling service for cars!

Vind ons op Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Tumblr en Flickr!

Find us on Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Tumblr and Flickr!

www.facebook.com/CustomCarCareBE
www.youtube.com/channel/UC9_i3TccrmOCA-0Y5tyeqlw
www.instagram.com/customcarcarebe
www.twitter.com/CustomCarCare
www.tumblr.com/blog/customcarcare

Onze taak

Het visuele aspect van voertuigen in orde maken en onderhouden met een dienstverlening die aangepast is aan de wensen van ieder voertuig en iedere klant.



"Wij zijn een gespecialiseerde detailing shop met een ruime voorraad van producten dat wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven. U kan tevens bij ons ook terecht om uw wagen te laten detailen.Daarnaast zijn wij ook specialist op vlak van BMW en is ook op hetzelfde adres: BimmerStore! Wij doen ook alle onderhoud, reparatie, diagnose en tuning van BMW, MINI & Rolls Royce. Ook leveren wij u alle nodige onderdelen in aftermarket merken en origineel!"
Adres: Slachterijstraat 28, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0474992387
moc.liamtoh@nairbdv
Stad: Oostmalle
Route: Slachterijstraat 28
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: custom car cleaning webshop, car cleaning swalmen, car cleaning limburg, auto poets producten, car cleaning geleen, car cleaning roermond, car cleaning sittard, car cleaning stein
Recensies
Goed aanbod van producten van grote fabrikanten van autoverzorging, waaronder Gtechniq, Maguiars, Turtle, Sonax en anderen, eerlijke prijzen, mooie webpagina met gedetailleerde beschrijving van elk product en instructies voor het gebruik ervan. Eenvoudig afrekenen met tal van betaalopties, waaronder Paypal en G Pay, wat op zichzelf een indicator is van een gerenommeerde winkel. Ik heb verschillende producten voor mijn auto besteld, het pakket werd snel verzonden met de meegeleverde trackinglink en het kwam binnen 2-3 dagen aan. De verzending is ook gratis voor bestellingen boven de 75Eur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid