facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cup-In-A-Box

Cup-In-A-Box

Info

Verkoop en verhuur van houten speelgoed, gezelschapsspellen wenskaarten en nog veel meer

Geschiedenis

In de speelgoedwinkel van eigenaars Dominique en haar man Gunther vind u kwalitatief speelgoed aan een betaalbare prijs. Naast houten speelgoed kan u er ook een ruim aanbod aan puzzels, educatief speelgoed, leuke hebbedingetjes, originele verjaardagsgeschenken, snoepgoed en boeken voor jong én oud vinden. In de webwinkel met online speelgoed vind u een ruim aanbod van houten speelgoed over boeken tot puzzels. Van speelgoed tot krant, Dominique en Gunther verwelkomen u graag in hun speelgoedwinkel nabij Schoten. Hou de website in de gaten voor interessante promoties en acties op speelgoed.



"In de krantenwinkel van eigenaars Dominique en haar man Gunther vind u behalve kranten, de producten van de nationale loterij en sportweddenschappen, een groot assortiment wenskaarten aan een betaalbare prijs. Wij werken samen met koerierdiensten UPS, DPD en Mondial Relay. Er is ook een droogkuisdienst, dus u kan bij ons terecht om uw kleding, lakens, dekens en tapijt te laten reinigen. Van kaart tot krant, Dominique en Gunther verwelkomen u graag in hun krantenwinkel nabij Schoten. Binnenkort ook broodjes !"
Adres: Villerslei 22, 2900 Schoten
Telefoonnummer: 03 666 16 46
Stad: Schoten
Route: Villerslei 22
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 14:00
Dinsdag: 05:00 - 18:00
Woensdag: 05:00 - 18:00
Donderdag: 05:00 - 18:00
Vrijdag: 05:00 - 18:00
Zaterdag: 06:30 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miss Ribbon's Pony Paradise Miss Ribbon's Pony Paradise 1 km This page is a private sale for G1 ponies, playsets, merchandise and so much more. Ta...
NOJO NOJO 5 km NOJO H A N D MA D E D O L L S Iedere pop is uniek en handgemaakt. De poppen zijn ge...
Recensies
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars in de winkel!
Zeer vriendelijk, heel behulpzaam, toffe mensen 10/10 !
Zeer vriendelijke bediening, behulpzaam!
Snel geholpen door heel vriendelijke mensen! Verkopen ook belegde broodjes binnen.
Heel gezellig daar
Daar haal ik dagelijks mijn krant. Zijn vriendelijke mensen . Die steeds klaar staan voor hun klanten te zorgen. Een gezellige en aangename sfeer.
Heel vriendelijke mensen :-
Pakketje binnengebracht, altijd vriendelijk.
Sympathiek, altijd vriendelijk en prima service.
Super bediening lekkere broodjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid