facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultuurcentrum Knokke-Heist

Cultuurcentrum Knokke-Heist
Adres: Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 050 63 04 30
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Maxim Willemspad
Huisnummer: 1
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Fijne tentoonstelling van cartoonist Karl, met vooral unieke audio gids van Wouter Deprez. Reuzefijn! Aanrader.
Zeer toegankelijk. Mooi uitgebreid en gevarieerd gamma aan voorstellingen, tentoonstellingen en evenementen
Dit is echt een centrum van Cultuur: je gaat naar de Bib, een vergadering bijwonen, naar een vertoning, een tentoonstelling bekijken, een glasdrinken, een pannekoek of een dagschotel eten allemaal leuk en van zeer goede kwaliteit.
Aangenaam verrast van het zeer mooie verzorgde gezellige gebouw. Er is ook een restaurant waar je lekker kunt eten. Bediening van het personeel was erg vriendelijk en sympathiek. Daar in de bibliotheek geweest waar je op afspraak kon gaan voor rijker dan je denkt. Zeer gunstige uitleg en informatie en schatting gekregen van de specialist. Voor bepaalde kunstwerken verwees hij onmiddellijk door naar zijn collega die meer gespecialiseerd is in dat genre kunst. Desnoods laten veilen. Top!
Een onverwachte sterke aanrader, waar je voor een zeer schappelijke prijs kan gaan eten en alles veel meer verzorgd is dan wat je voor die prijs zou verwachten! Enigste wat je kan tegenkomen wat mij persoonlijk zeker niet stoorde is dat er plots een massa volk toekomt omdat er in het cultuurcentrum zelf voorstellingen zijn en iedereen in de pauze iets komt halen om te drinken of om naar het toilet te gaan. Maar de massa is altijd ook rap terug weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid