facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultuurcentrum De Adelberg

Cultuurcentrum De Adelberg

Info

CC De Adelberg presenteert een ruime en gevarieerde keuze aan culturele voorstellingen en is hiermee toonaangevend in de regio.

Geschiedenis

Heb je een grote honger naar cultuur of wil je graag gewoon een gezellig avondje uit? Ben je een liefhebber van muziek, dans en theater? Laat je je graag verrassen door een stevige portie humor? Of ben je opzoek naar een leuke uitstap voor de ganse familie?
Bij cultuurcentrum De Adelberg zit je goed. De Adelberg presenteert een ruime en gevarieerde keuze aan culturele voorstellingen en is hiermee toonaangevend in de regio. In het verleden prijkten klinkende namen op de affiche zoals; Kommil Foo, Jef Neve, Introdans, Theater Terra, Nathalie Meskens, Wouter Deprez,… Bovendien is het jaarlijkse harpfestival Seduced by Harps uitgegroeid tot het grootste en belangrijkste harpfestival in België.

Naast de podiumactiviteiten is er op donderdagavond de Adelbergfilm met kwaliteitsfilms die niet alleen aangenaam zijn om naar te kijken, maar ook stof tot nadenken bieden.

Tot slot behandelt de uitgebreide reeks cursussen, lezingen en workshops zowel kunst als historische en maatschappelijke onderwerpen.

Bekijk het programma van CC De Adelberg op www.ccdeadelberg.be.

Organiseer je zelf een evenement of zoek je een geschikte vergaderruimte? De Adelberg stelt haar faciliteiten ter beschikking. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Zaalcapaciteit: 448 pers.



"Cultuurcentrum De Adelberg is al meer dan 25 jaar een warme ontmoetingsplek in hartje Lommel. Met het uitgebreide programma muziek, theater, humor, circus, dans, cursussen, films i.s.m. UGC Cinema’s Lommel en Ateliers voor Overdag is het centrum een huis voor iedereen: ieder zijn dada.De Adelberg kreeg onlangs een grote facelift en werd omgevormd tot eigentijdse en sfeervolle ruimte met naast de schouwburg de intieme Kleine zaal, open Galerij en gezellige Cultuurbar uitgebaat door Sanne Dirx, Sommelier van het Jaar 2019. Het Raadhuis gelegen op het Marktplein biedt de ideale setting voor kamermuziekconcerten."
Adres: Adelbergpark 1, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 0032 (0)11 55 35 11
eb.grebledaedcc@ofni
Stad: Lommel
Route: Adelbergpark 1
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: cultuurcentrum de adelberg geplande evenementen, adelberg lommel zaalplan, cc adelberg programma, cc adelberg tickets, adelberg lommel theater, parking adelberg lommel, adelberg lommel film, cultureel centrum
Recensies
Gelegen in een prachtige omgeving ! Abdij met gids bezocht ! Daarna geproefd van de achelse bruine !
Super leuke plek met een hele grote zaal, heel leuk ingericht vanbinnen. Super leuke voorstellingen.
We hebben tickets geboekt voor Kamal Karmach. O.w.v. coronamaatregelen mogen er 200 mensen in de voorstelling. We kijken op de website en er staat te lezen dat CC Adelberg zelf contact opneemt met tickethouders. Helaas hebben ze ons niet gecontacteerd. De dag voor de show nemen we contact op met CC Adelberg waar ze ons eenvoudigweg vertellen dat ze ons moeten teleurstellen. Ze hebben onze tickets geannuleerd omdat we de mail niet bevestigd hebben. Punt is: we hebben NOOIT een mail ontvangen!!!! Maar dit is dan jammer voor ons. Deze tickets zijn geboekt in oktober als cadeautje voor de kids. Ze zijn enorme fan van Kamal. Ze hebben dit cadeautje onder de kerstboom gekregen. Ze waren heel enthousiast. En nu is de show eindelijk daar morgen is de show en vandaag mogen we hen vertellen dat CC Adelberg onze tickets heeft geannuleerd. Er moesten gewoonweg mensen uit de zaal en wij zijn hiervan de pineut. Wat een teleurstelling inderdaad om dit te vernemen de dag voor de show. Alles was gepland en afgesproken... BEDANKT CC ADELBERG! Benny Scheelen
Mooi Cultuurcentrum en een super Galerij.
Mooi parkje,leuk om te zitten op een bankje overdag
Mooie zaal en mooi park rondom.
Zelf ben ik hier verschillende keren geweest om er een theatervoorstelling bij te wonen, maar je kan er ook naar de film en/of iets drinken. Mooi en ruim gebouw. Parkeren kan onder andere gratis op het Hertog-Janplein voor het Huis van de Stad, gelegen op zo'n 400m.
Mooi cultureel centrum.
Gefeliciteerd aan al die medewerkers van de school dat ze het weer zo leuk gemaakt hadden Is iedere jaar weer een belevenis de kleintjes de zien .De mama een oma dag was helemaal geslaagd Dus het is niet alleen een plaats voor een film de kijken maar ook allerlei andere dingen me de maken
Ik heb al dikwijls vrijwilligerswerk gedaan voor het Cc De Adelberg ik doe het vooral omdat ik graag backstage werk doe maar ook voor de toffe ploeg van het Cc waaronder Cindy .Bo .Peter. Kevin .Jonny .Debby en dan vergeet ik er nog toffe ploeg
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cultuurcentrum De Adelberg met het openbaar vervoer


Lommel Stadhuis 180 meter
711
712
713
Lommel Adelberg 200 meter
58
Lommel Adelberg 200 meter
711
712
713
Lommel Adelberg 210 meter
58
84
Lommel Adelberg 210 meter
711
712
713

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid