facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultuurcentrum Belgica

Cultuurcentrum Belgica

Info

Cultuurcentrum Belgica biedt een gevarieerd podiumaanbod van humor, theater, muziek, film, literatuur en dans voor jong en oud in het hart van Dendermonde.

Geschiedenis

CC Belgica heeft verschillende locaties:
- Belgica Bis, Kerkstraat 115
- Huis Van Winckel, Kerkstraat 28
- tuin Huis Van Winckel, Kerkstraat 28
- Zaal 't Sestich, Kerkstraat 111 (Bib)


CC Belgica is een cultuurbrandpunt in Dendermonde dat al 15 jaar een ruim en groeiend aanbod biedt. Het centrum brengt niet enkel theater en muziek, maar je kan er ook terecht voor tentoonstellingen, film, cursussen en lezingen die verdiepen. En dit voor alle leeftijden. CC Belgica wil net dat ietsje meer. Binnen al deze kunstvormen nemen we je dus graag mee op avontuur en we verlaten hiervoor al eens de platgetreden paden.
Naast het eigen aanbod biedt het centrum ook jou de mogelijkheid om de zaalinfrastructuren te huren en zo een bijkomend aantrekkelijk aanbod te ontwikkelen.
Kortom: CC Belgica maakt van cultuur een belevenis en een uitdaging voor jou!

Adres: Kerkstraat 24, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: 0032 (0)52.20.26.26
Stad: Dendermonde
Route: Kerkstraat 24
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Programma Cultureel Centrum, Belgica Dendermonde tickets, CC De Biekorf, CC Lebbeke, CC Berlare, Cinema Belgica Dendermonde, RV Belgica, Bélgica
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geruis Geruis 444 meter Geruis, Onverstoorbaar interessante concerten in Dendermonde
Atelier C Atelier C 499 meter Atelier dat zich openstelt voor levenskunstenaars. •Leer • Creëer• Beleef• LEER ie...
Denderpop Denderpop 858 meter Denderpop 2018 op 21 & 22 juni 2019 in het stadspark Dendermonde!
Créa d'Art Créa d'Art 892 meter
JH Zenith JH Zenith 1 km Leuke feestjes als er genoeg volk is, ander valt er ook altijd gewoon wat te drinken.
Vemmekensspoeling Vemmekensspoeling 2 km Geweldige organisatie, lekkere frietjes, pannenkoeken, drank, koffie, loempia's,... E...
Salons Hof ter Meyghem Salons Hof ter Meyghem 3 km Mooie zaal, vriendelijke bediening, lekker eten. Meer moet dat niet zijn.
Hof Ter Velden Hof Ter Velden 4 km Heerlijk Nieuwjaarsmenu! Mooi gepresenteerd op de bordjes en duidelijke instructies v...
Metal Optredens & Releases in en uit Vlaanderen Metal Optredens & Releases in en uit Vlaande... 5 km Voeg jouw optredens, festivals of market toe of maak reclame voor je nieuwe release o...
De Trouwfuif De Trouwfuif 6 km Wij hebben genoten van een tot in de puntjes verzorgde trouwfuif!! Aanrader voor mens...
Hangar 43 Hangar 43 6 km Was een leuke verzorgde huwelijksbeurs. Leuke locatie
Recensies
Is een leuke plaats en was een top optreden. Hoop dat we snel terug kunnen gaan.
Heel gezellig, omgevormd van een oud herenhuis. Alleen is het café wat klein wanneer er grote voorstelling wordt gespeeld
Mooi en gezellig zaaltje. Spijtig dat het zo ver is anders zou ik er meer komen.
Is er heel erg gezellig, vriendelijke bediening. Ga er vast en zeker nog langs.
Super leuke avond gehad. Zelf tijdens corona kon je hier terecht voor een super avond met comedy van Xander de rycke op het programma. Heel proper aangepakt. Binnenkomen en naar de plaats begeven met masker, eens je zit mag het masker af, gezien al tafeltjes ver genoeg van elkaar staan is dat geen probleem. Het bestellen gebeurde via het scannen van een qr code en de betaling Electronic. Dan werd je heel vriendelijk aan tafel bediend. Echt een aanrader!
Mooi gerestaureerd café, art deco
Leuke vernieuwde zaal met kleine, aangename bar. Reserveren doe je best tenzij voor minder bekende voorstellingen /acteurs/toneelgezelschappen. Ook al vaak super genoten van nieuw talent.
Aangenaam theater met degelijke akoestiek. Programma's worden iets te veel op gepensioneerden toegespitst, al is dit uiteraard ook de belangrijkste groep in aantal bezoekers. Klassevolle muziekconcerten!
Voorstelling werd in 2 gedeeld,een om 19en een om 21u Er werd voldoende afstand bewaard. Mooi concert Roots vs De Roovere.
Gezellig café wel, maar de binnenplaats ook via straat bereikbaar zo'n 50 m van het café is extra leuk. Mooie binnentuin vlakbij centrum van Dendermonde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid