facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Culture Indoor Bruxelles

Culture Indoor Bruxelles

Geschiedenis

Culture Indoor est votre spécialiste en décoration végétale et en jardinage d'intérieur à Bruxelles en Belgique!
Culture Indoor Bruxelles vous propose des articles de décoration végétale / naturelle un choix hors du commun et unique en son genre à voir sans plus tarder.
Culture Indoor Bruxelles vous propose également des articles de jardinage d'intérieur, un des plus grand choix de Belgique au meilleur prix !
Culture Indoor Bruxelles vous propose également un large choix de plantes tel que des palmiers, des plantes carnivores, des cactus, des arbres fruitiers, des plantes aromatiques, des Plantes médicinales, ...

Vous y trouvez un choix impressionnant et des prix sans concurrence! En claire tout ce qui caractérise la philosophie du groupe!

A bientôt et au plaisir de vous rencontrer d'ici peu en magasin!

SACHEZ PLANTER SANS VOUS PLANTER MÊME À BRUXELLES !

Adres: avenue Georges-Henri 433, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: 0032(0)487587790
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: avenue Georges-Henri 433
Postcode: 1200


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Culture Indoor Belgique, Growshop Bruxelles, Culture Indoor Dilbeek, Culture Indoor Bruxelles police, Growshop Belgique, Culture Indoor Mons, Horticulture Bruxelles, Culture Indoor Courcelles
Recensies
Super professioneel. Winkel is wellicht niet voor iedereen, je kan er niet zoals in een tuincentrum rondwandelen en je karretje vullen. De hele opzet is die van de typische ouderwetse drogist. Je vraagt wat je nodig hebt en de winkelbediende duikt weg tussen rekken en kasten en tovert wat je nodig hebt uit een wirwar van schappen en schuiven. Als je niet exact weet wat je nodig hebt helpen ze je graag en denken met je mee. Luchtbevochtiging voor orchideeën, speciale mest voor je lithops, of je permacultuur kruiden? Ze helpen je graag. Ik lees hier dat ze geen bankcontact aanvaarden, maar ik kon er tot nu toe steeds met de kaart betalen. Geen idee of dit een tijdelijk probleem is. Update: Er was inderdaad een tijdelijk probleem met de kaartterminal maar dat was tijdens mijn laatste bezoek al opgelost.
Zeer behulpzaam personeel! Het is een geweldige winkel en ze hebben zoveel dingen. Ook kunnen ze iets bestellen als de klant het nodig heeft. De prijzen zijn ook goed!
Veel keuze en altijd met dit goede advies! Laat je niet misleiden door opmerkingen als "rommelig, slordig, etc.." als je veel voorraad hebt, is dat normaal! Beter veel voorraad dan helemaal niet ;
Kleine overbelaste winkel, moeilijk te navigeren als individu. Ik moet op een slecht moment zijn gekomen, want de helft van wat ik wilde was niet beschikbaar. Niet erg warm welkom, geen producten aangeboden om de producten te vervangen die ik nodig had. Eigenlijk twee mannen achter hun toonbank, verscholen achter hun pc. Ik denk dat ik de volgende keer de worp eens ga proberen....
Ik ging er in mei 2021 heen om potgrond te kopen en advies te vragen over planten die voedingsstoffen tekort kwamen. Het personeel weet heel goed waar ze het over hebben en mijn planten doen het veel beter dankzij hun waardevolle adviezen. Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt ondanks dat de winkel klein is en er rommelig uitziet.
Winkel voor het eerst bezocht in juni 2020 om aarde en potten/soft bags te kopen. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel: goede aanbevelingen, hulp bij het vervoeren van mijn aankopen naar de auto die op straat geparkeerd staat, en als bonus een kleine cactus aangeboden aan mijn dochter. Volgende bezoek gepland in de komende dagen. Ik geef de voorkeur aan deze winkel boven de grote ketens.
Waardeloos! Ze doen niet meer 'te veel' plantenschilderijen en het staat ook niet op hun site aangegeven. Ik ben voor niets verhuisd. Rommelige winkel zoals ik nog nooit heb gezien.
Geweldige winkel! Kwam twee verschillende verkopers tegen en kreeg altijd wat ik zocht. Daarnaast adviseren ze heel erg goed in tegenstelling tot andere kweekwinkels die ik heb mogen doen. Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt, de winkel is zeer goed gevuld. Ik raad deze winkel ten zeerste aan.
Het hoge niveau van vaardigheden en geduld wordt alleen geëvenaard door hun vriendelijkheid. Ik ging heel erg tevreden weg. Daarnaast wilde ik de 2 dappere depots begroeten die ook nog eens supervriendelijk en professioneel waren.
Ik denk dat ik daar op het verkeerde moment kwam... Ik wist niet hoe ik perliet, spaigne of zand moest krijgen slechte timing met de bezorger... Er was ook geen plant door plaag... En dit tuincentrum heeft in plaats daarvan veranderd in een dierenwinkel met de verkochte brokjes, halsbanden en kommen? We konden niet rondlopen in de winkel omdat we daar in de rij moesten staan ​​en alles in dozen zat, niet erg gastvrij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid