facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultural Creative Corner

Cultural Creative Corner

Info

Music school. Dance school. Concert venue. Art gallery. Workshops.



"Artistic bubble where students meet professionals.Music, literature and painting all in one place."
Adres: Rue d'Argile 36, 1950 Kraainem
Telefoonnummer: +32 488 92 13 82
Stad: Kraainem
Route: Rue d'Argile 36
Postcode: 1950


Recensies
De mini concerts voor kinderen zijn echt een aanrader. Op een leuke informele manier krijgen kinderen toch een goede dosis cultuur. De kinderen zijn vrij om te bewegen, dansen, eten… heel fijn!
Cultural Creative Corner is de beste plek voor zang-, instrument-, teken- en acteerlessen. De docenten zijn geweldig, vriendelijk en de aanpak is professioneel! Dit is ons 3e seizoen dat we daar lessen volgen.
Uitstekend! CC Corner is een prachtige muziekschool en kunstlocatie! Mijn dochter van 7 heeft vakantiecursussen gevolgd, de cursus Do Re Mi Fun toen ze jonger was en ook 2 jaar pianoles, en gaat volgend jaar verder. Begeleid door muzikanten van hoog niveau ontwikkelt ze een liefde voor muziek en een echt talent. De mentoren zijn professionals en hebben het geduld om jonge kinderen te leren verbluffende resultaten te behalen, zowel persoonlijk als online.
Sterk aanbevolen! Muzikanten van hoog niveau geven les in een motiverende en creatieve omgeving! Al 5 jaar volgt mijn dochter nu 10 jaar oud vioollessen bij CC Corner en haar passie groeide samen met haar vaardigheden, onder toezicht van zeer professionele mentoren en in een warme en creatieve omgeving. We gaan elk weekend helemaal van Laken naar WSP om daar lessen te volgen en we schrijven ons gewoon opnieuw in voor volgend jaar!!
Ik maak nu bijna een jaar deel uit van de zanggroep en ik moet zeggen dat het een van de meest verbazingwekkende ervaringen is geweest die ik heb meegemaakt, Florie de zanggroepcoach is erg getalenteerd en ze is altijd bereid om je te helpen je zang te verbeteren vaardigheden, de groep zelf is gewoon vrolijk, je voelt een grote gemeenschap vanaf het moment dat je aankomt, de sfeer is ook fascinerend. Ik raad deze plek 100% aan.
Ik ben in mei 2023 met mijn zanglessen begonnen en heb er ongeveer een maand bij gezeten, tot het einde van het academisch jaar. Ik sta op het punt om me vanaf september opnieuw in te schrijven voor zanglessen, want ik vond het letterlijk geweldig! De lerares, mevrouw Emond, is een aardige professional die het potentieel in jou onthult en gelooft in de kracht van je stem! Ze heeft altijd een lach op haar gezicht en is heel lief tijdens het lesgeven. Elke keer als ik mijn lessen afrond, voel ik me vervuld en ontspannen en dit is het zeker waard! Michela
Geweldige, vriendelijke kunstacademie. Iedereen is welkom om te leren, te doen en gewoon te genieten. Miniconcerten zijn een geweldig concept om te wennen aan optreden.
Mijn zoon volgt gitaarlessen in dit zeer vriendelijke kunstencentrum en geniet er echt van, vooral zijn instructeur! Het is eigenlijk een zeer actief kunstcentrum met veel interessante evenementen en activiteiten, de moeite van het bekijken waard!
Geweldige plek met mooie ambient en energie. Perfect voor muziek- of tekenles, het bezoeken van het concert of gewoon een boek lezen. Aardige mensen en sfeer!
een leuke plek om muziek te leren en te spelen, onze zoon kon elektrische gitaar gaan spelen, hij is gelukkig en is het afgelopen jaar enorm gegroeid. goed gedaan voor het team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid