facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CulSec

CulSec

Info

Une mini-entreprise du collège Saint-Hubert tenue par de jeunes entrepreneurs



"Un bistro qui cultive autant le bien-manger que le bien-boire, juste à côté de la Grand Place à Bruxelles, au 16 rue des Chapeliers. Un engagement de coeur aux côtés d'un professionnel passionné, le chef Philippe Renoux. Nos propositions sont élaborées à partir de matières premières locales chaque fois que possible, toujours de saison; des récoltes, des produits, des cuvées réalisées par des paysans passionnés et enthousiasmants."
Adres: Avenue Charle-Albert 9, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Stad: Brussels
Route: Avenue Charle-Albert 9


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Whyze Whyze 160 meter Whyze est une mini-entreprise qui protège les abeilles grâce à la vente de t-shirts b...
Beloc Beloc 557 meter Beloc, Be local, Be Belgium
Babetto Babetto 889 meter Zeer mooi Art déco gebouw. Getekend door de architect Victor Horta in 1928. Zeer gesl...
Human Art and/of Protocol sprl Human Art and/of Protocol sprl 1 km Consultance et services en matière de Protocole et de Savoir-Vivre
Edenred Belgium Edenred Belgium 2 km Al 2 weken lang probeer ik contact op te nemen met hun klantendienst. Altijd doorverw...
akkanto akkanto 2 km Goede ontvangst, professioneel. Moeilijk toegankelijke parking.
Kembo Services Kembo Services 2 km Kembo Services, pour éveiller des entrepreneurs à succès avec peu de moyens.
Brussels Bike Messenger Brussels Bike Messenger 2 km Brussels Bike Messenger
Pandri Pandri 2 km Pandri, c’est un espace de seconde main basé sur le troc. On organise des évènements ...
Luminaires OH 2018-2019 Luminaires OH 2018-2019 2 km Création de luminaires avec des composants recyclés / en récupération.
GroupM Belgium GroupM Belgium 2 km "We are shaping the next era of media. Every day."
Well Well Well Well 2 km
Luxury Flower Box Luxury Flower Box 3 km The best gift that you can do is to give some flowers
International Taste & Quality Institute International Taste & Quality Institute 3 km Geloof dit label niet
Water L'eau Aqua Club Water L'eau Aqua Club 3 km Cours de natation, Bébés dans l'eau et Aquagym à Bruxelles
Equitone Facade Equitone Facade 3 km Through coloured facade panels designed by architects. equitone.com
Swiiiti Swiiiti 3 km We are a mini-entreprise from EEB3. The product we are selling is local and handmade ...
BeeFounders BeeFounders 3 km BeeFounders is a cooperative of experienced entrepreneurs who can commit a significan...
Recensies
Erg lekker gegeten in een gezellig restaurant. De bediening was supervriendelijk en had hele goede wijnsuggesties mét oog op ons budget. Ook erg leuk dat je in de keuken kan meekijken. Zeker de moeite waard om nog eens naar terug te keren en om aan iedereen aan te raden!
Geweldige keuken en wijnkaart. Gerechten zijn veelal klassiekers in een moderne versie. Goede produkten met liefde klaargemaakt. Schitterende wijnkaart met zorg samengesteld. De wijnen zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Een absolute aanrader.
Super agradável o lugar, as pessoas super simpáticas! Uma adega muito bem selecionada e a comida muito boa!
Heerlijke keuken
Leuke kleine wijnbar / restaurant met een zeer goede selectie wijnen en eten. Het menu is lokaal geproduceerd en alles is huisgemaakt. Prijzen zijn ook heel redelijk, vooral als je nadenkt over de locatie. Geweldige avond allemaal samen zeker een plek om uit te checken!
Goede wijnkaart, minimalistisch interieur, interessant menu. Op een prettige manier heel anders dan de meeste etablissementen in het centrum. Maar het totaalbeeld in "wauw" klopt niet. Bovendien veroorzaakten sommige culinaire beslissingen geen vreugde.
We hielden van dit restaurant dicht bij het centrale plein! Niets te zeggen van voorgerecht tot nagerecht! We aten een perfect ei als voorgerecht, carbonnade en als dessert een heerlijke pruimen- en perziktaart! De service was geweldig! Gezien op een deel van de keuken. De wijn was uitstekend en het personeel zeer goed advies! ik raad aan
Uitstekend bistro-wijnbar-restaurant. Mooie moderne industriële inrichting met open keuken. Zeer goede gerechten, uitstekend vlees en sappige desserts. Zeer goede keuze aan wijnen, we zijn zeer goed geadviseerd. Topontvangst, efficiënt en erg aardig. Een geweldig adres.
Beveel de plek ten zeerste aan voor zowel eten als wijn. De bistro heeft een goede collectie Franse wijnen tegen redelijke prijzen per fles en past goed bij het eten. Alle voorgerechten waren goed gemaakt. Had zeebaars en 'opnieuw uitgevonden' vol-au-vent. Eindelijk afgewerkt met rijke creme brûlée. Beveel de bistro aan.
Deze plek verdient echt 5 sterren. Het eten is buitengewoon goed, verse en hoogwaardige ingrediënten die op dit moment worden gekookt. Ze hebben een geweldige selectie wijnen, het personeel is super aardig en de sfeer is gezellig. Deze plek is echt een verborgen juweeltje in het centrum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid