facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Culinaria

Adres: Ryenlanddreef 18, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/645.77.72
Stad: Merksem
Route: Ryenlanddreef 18
Postcode: 2170


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: culinaria merksem, culinaria everberg, culinaria 2018, culinaria betekenis, culinaria kookboeken, culinaria boeken, restaurant culinaria merksem menukaart, culinaria 2019
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne Restaurant Calesberg Taverne Restaurant Calesberg 2 km Vriendelijke ontvangst net zoals de bediening. Het eten was zeer lekker en goed verzo...
Recensies
Sinds lang nog eens afgezakt naar Culinaria en daar hebben we alweer geen spijt van gehad. Dit familiaal restaurant bestaat bijna 25 jaar!! Nico en zoon Joeri toveren de traditionele klassieke dagverse gerechten, maar tot in de perfectie bereid, op de tafel. Tania en haar team verzorgen het onthaal en service aan tafel in een vriendelijk en ongedwongen sfeer. Zowel zaal als keuken zijn perfect op elkaar ingespeeld. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Het voorgerecht: rivierpaling in het groen. Mals gegaarde paling in een saus van groene kruiden. Hoofdschotel: krokant gebakken kalfszwezerik in een mosterdsaus met groentjes en frieten. Dessert: Tarte tatin met een bolletje vanilleroomijs. Proficiat aan het ganse team en tot kijk!
Super bediening , topkok een zeer gezellig restaurant. Het eten is voortreffelijk en vooral de schaaldier suggesties zijn super lekker. Zeker een aanrader om eens te gaan eten met zen tweetjes of met vrienden en familie.
eten lekker.maar de dame die ons bediende was heel onbeschoft.eten werd rap opgediend na elkaar.en toen we een 2de koffie vroegen werdt ons op onbeschofte wyze gezegt dat we niet moesten treneren want ze sloten om half 3 zei ze.het was 20 voor 2.dus ons gaan ze daar niet meer zien.zo n onvriendelyk gedrag.gans de tyd door.en dan nog zo aan de deur gezet worden.want ze ging mee naar de deur om ons zo vlug mogelyk buiten te krygen.buiten ons waren er geen klanten en dat op zondzg.geen wonder met zo n gedrag.
Alles was er volledig naar wens. Zeer vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Super lekker gegeten, en vriendelijke bediening. Niet echt goed koop, naar het eten heeft veel goed gemaakt.
Uitstekend restaurant, we hebben hier zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening
Geen sterren, hoewel ze met inspanningen dit level zouden kunnen bereiken. Maar deze familiezaak mikt op een zeer lekkere en verse keuken, voor een betaalbare prijs hoger segment Er is steeds een suggestie die opvalt omdat ze elders niet wordt aangeboden. vb de secretoham. Wel verandert de kaart volgens mij net niet vaak genoeg maar omdat ik er nu niet elke week kom, is dat geen erg punt. Wel altijd oesters hebben als ik kom! Was laatst jammer genoeg op. Er is een degelijke huiswijn en van amuse tot dessert is alles goed verzorgd. Een heel sterk punt is de vriendelijkheid, dat zie je omdat er regelmatig tafels zijn, die blijkbaar goed bekende klanten zijn, waar de baas een babbel mee doet. Kortom een aanrader.
Heel gezellig restaurant, lekker eten en zeer goede bediening! En de sabayon is een echte aanrader
Op het eten is niets aan te merken, maar de bediening van de zoon des huizes is beneden alle peil, verschrikkelijk onbeschoft , als we niet in gezelschap waren van 8 personen hadden we gewoon terug doorgegaan, en op de koop toe, was ik diegene die dit restaurant had aanbevolen aan ons gezelschap, zwaar teleurgesteld en aangedaan, kunnen we besluiten, dat we hier NOOIT meer terugkomen!!!!!! ABSOLUUT ONPROFFESIONEEL!!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Culinaria met het openbaar vervoer


Merksem Laarsebaan 70 meter
Merksem Ryenlanddreef 130 meter
Merksem De Vlaschaardstraat 130 meter
Merksem Laarsebaan 140 meter
651
Merksem Ryenlanddreef 150 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid