facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Culinaire Wellness l'Histoire d'eau

Culinaire Wellness l'Histoire d'eau

Info

Culinaire Wellness l’ histoire d’eau wordt uitsluitend privé verhuurd.

Geschiedenis

Onze sauna in luxe uitvoering met cabine voorzien in hemlocbankvoeler k aan de binnenkant, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.
De Tower oven met elektrische bediening en digitale regelcentrale met is niet alleen een streling voor het oog, maar zorgt voor de perfecte regeling.

Onze Athena Whirlpool is 8-hoekig aan de buitenkant en rond aan de binnenkant. Hij is voorzien van 10 cluster jets, 10 mini directonal jets, 6 storm single roto jets, 4 storm massager jets, 6 mini twin roto jets en 4 uni directional jets, 10 luchtinjectoren en onderwaterverlichting.
Onze whirlpool VOLDOET AAN DE OPGELEGDE VLAREM II-NORMEN en het water wordt 3X daags gecontroleerd.
Het water heeft een constante temperatuur van minstens 37°. De whirlpool bezorgt je een algemene lichaamsmassage en is ideaal voor massage van pijnlijke plaatsen.

Onze stoomcabine “Sedna Line” en biedt u de ontspanning waar u naar zoekt.
In een stoombad is de temperatuur een stuk lager dan in een sauna, en de luchtvochtigheid veel hoger. De temperatuur wordt op ongeveer 45° Celsius gebracht en dit zorgt voor een ontspannen gevoel. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd en je spieren worden losgemaakt.
Stoom reinigt je huid tot diep in de poriën. De eucalyptus werkt op je luchtwegen, zodat je vrij en goed kunt ademen. Een douche erna en je voelt je herboren.
De sterrenhemel met 100 lichtpunten in kleurlicht zorgt ervoor dat u geheel ontspannen zit. Na zo’n 15 minuten stomen is het tijd voor een verfrissende douche en wat ontspanning in de relaxruimte

Na de sauna of stoomcabine moet je je lichaam volop de tijd geven om te ontspannen. Dit kan in onze relaxruimte binnen of op het gezellig terras buiten aan de jacuzzi.
Een beetje lezen, praten, heel veel drinken en volledig ontspannen.
Voel alle kou en stress uit je lichaam wegtrekken en geniet…

Onze Light-module, die u zelf mag bedienen is dus ideaal om via licht- en kleurentherapie de juiste stemming te creëren .
Licht heeft een duidelijke invloed op de stemming. Zo kunt u zelf de juiste stemming creëren.

Geef uw ontspanningsmoment nog een extra persoonlijke toets :
Kies via onze usb-sticks uw eigen muziekgenre of breng uw eigen muziek mee op usb. Zo beleeft u bij ons de ultieme relaxatie,

We verwennen onze ook klanten graag met een lichte maaltijd en enkele versnaperingen. Wij staan ook steeds open om te luisteren naar uw “speciale” wensen/voorstellen. Ook op culinair gebied!
Want … met een gediplomeerde kok (met meer dan 20 jaar ervaring) als uitbater van dit instituut, kan u zich hier ook culinair laten verwennen volgens de regels van de kunst.

l’ histoire d’eau … een streling voor u w lichaam, geest én uw smaakpapillen!

Culinaire Wellness l’ histoire d’ eau …

… LA RELAXATION, COMME IL FAUT !!!



"CULINAIRE WELLNESS L’ HISTOIRE D’ EAU is een privé-wellness/restaurant in het hartje van Erembodegem AALST.Gebouwd met de nieuwste en beste professionele apparaturen, volledig conform met de Vlarem-2 wetgeving.Design, maar toch gezellig en smaakvol ingericht, met oog voor detail.Niet de zoveelste privé-wellness, maar een instituut waar je discreet en professioneel wordt begeleid/ingeleid in het wellness-gebeuren.Daarnaast verwennen onze klanten ook op een culinaire manier , want … met een gediplomeerde kok + 20 jaar ervaring als uitbater van dit instituut, kan u zich hier ook culinair laten verwennen volgens de regels van de kunst.L’ Histoire D’Eau … een streling voor uw lichaam, geest én uw smaakpapillen!"
Adres: Termurenlaan 29a, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032488103708
Stad: Erembodegem
Route: Termurenlaan 29a
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Sauna - Erembodegem, Wellness massage Aalst, Wellness Lede, Wellness privé, Wellness Denderleeuw, Wellness Haaltert, Zwangerschapsmassage Aalst, Wellness Pajottenland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
C-Medic C-Medic 198 meter Zeker een aanrader als je een kinesist nodig hebt.
Care Keepers Care Keepers 1 km Hebt u nood aan medische pedicure of verpleging aan huis in de ruime Denderstreek? Of...
Glow -  Lashes Nails Beauty Glow - Lashes Nails Beauty 2 km In 1 woord; GEWELDIG! Altijd alles tot in de puntjes in orde, zeer hygiënisch en top ...
Recensies
Gezellige en aangename welness We hebben het culinaire verwen pakket gepakt en het was zijn geld zeker waard. Mooie , propere en in orde gehouden wellness. Super lekker gegeten sla met kip en scampi zeker 2 aanraders en een lekker dessertbordje om te eindigen. Eigenaar legt alles goed uit en zijn info is zeker welkom want als je het volgt is het echt wel genieten. Wij komen zeker terug en we sturen nog mensen op
Reservatie ging makkelijk en snel dankzij de lastminute opties via de website. De wellness is zeer verzorgd en heeft alles wat nodig is. Een heerlijk ontbijt stond al klaar bij aankomst. Top ervaring!
Het is de 2de keer dat we hier komen genieten van dit privé wellness. We hadden gekozen voor het culinair arrangement, heel lekker eten ! Heel proper en mooi ingericht. We komen heel graag terug.
Heel gezellig, proper, voor herhaling vatbaar.
Warme ontvangst gevolgd door een overheerlijk ontbijt met veel keuze en heerlijk genieten in deze mooie en zeer hygiënische wellness!!
Goeie uitleg gekregen hoe alles werkte en in welke volgorde we moesten beginnen. Mooi en proper zaak.
Wat een fijne ervaring zo vriendelijk en proper. Een echt voorbeeld voor vele.
Rustig , zeer netjes en beleefd. Lekker eten en geen moeite is teveel. Deze locatie heeft er vaste klanten bij :-.
Super leuke ervaring! Vriendelijke bediening en heel proper. Zeker voor herhaling vatbaar!
De 5 sterren meerdan waard. Luxueus, goed verzorgd en lekker eten. Het enige probleem hier is dat de tijd te snel gaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid