facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cuisine-party-live

Cuisine-party-live

Info

Cuisine à domicile;paëlla,tartiflette,chili con carne,poulet basquaise,poulet oriental...

Adres: rue de l'égalité, 7170 Manage
Stad: Manage
Route: rue de l'égalité
Postcode: 7170



op zoek naar gerelateerd: Plat à domicile particulier, Traiteur à Bois d'haine, Traiteur buffet froid Tournai, Traiteur buffet froid Mouscron, Menu traiteur pour Noël La Louvière, Traiteur mariage Mouscron, Traiteur Tournai mariage, Traiteur Froyennes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O' Petit Affineur - Crèmerie O' Petit Affineur - Crèmerie 2 km Vriendelijke verkoper, kwaliteitskazen en redelijke prijzen.
Recensies
We kozen voor deze cateraar voor ons nieuwe jaar. Kritiek is vaak makkelijk maar als het TOP is moet het ook gezegd worden! Onberispelijk 3-gangenmenu, het hoofdgerecht royaal en zeer goed. Fatsoenlijke prijs/kwaliteit We raden ze zonder aarzeling aan en zullen ze opnieuw gebruiken! Goed jaar
Zeer aangename eerste ervaring!! Kerstmenu voor 10 personen, voortreffelijk, lekker, royaal, zelfs té royaal, perfecte verpakking, zeer goed georganiseerd! Heb niets dan complimenten van diners! ?? Zal zeker terugkomen! ??????
Altijd goed bediend, verse producten en in voldoende hoeveelheid. Warm welkom
We kozen voor de cateraar "Cuisine Party Live" voor onze bruiloft afgelopen september. We waren verheugd en verheugd om met deze mensen samen te werken. Zeer attent voor hun klant. De kramen waren op hun beurt van zeer goede kwaliteit en zeer gevarieerd. Al het personeel was vriendelijk en professioneel. We blijven zeer positief over onze keuze van cateraar. Bovendien zullen we voor onze volgende festiviteiten zonder aarzeling opnieuw contact met hen opnemen. Magda en Seb
Meerdere keren besteld ook voor mijn bruiloft en ik heb er geen spijt van dat ik ze vertrouw! Uitstekend gerecht en in zeer royale hoeveelheden, zelfs voor zeer goede eters! Bovendien zijn de prijzen erg interessant en zijn de dienstverleners erg aardig en goed bereikbaar. Ga daarheen met je ogen dicht! Kortom, niets anders te zeggen dan bedankt!
Walgelijk slecht eerlijk raadt diepvriesproducten sterk af geen professionaliteit middelmatige servicefactuur op maat gemaakt aan het hoofd van de klant. Zelfs voor een schoolkantine zijn deze mensen niet aan te raden.
Origineel idee, productkwaliteit, vriendelijkheid van het personeel, redelijke prijzen. Dit zijn allemaal kwaliteiten van Cuisine Party Live. Verjaardag meer dan geslaagd. Gasten zullen ze onthouden.
We bestelden verrassingsbroden van Cuisine Party Live, heerlijk en heel mooi gepresenteerd. Voor een verjaardag van 30 personen waren alle gasten verrukt. Goed gedaan en bedankt.
Twee menu's besteld voor Valentijnsdag. Dat was heerlijk! Versheid van producten, kwaliteit en onberispelijke service. Alles was zorgvuldig verpakt. Kitchen Party Live was een geweldige ontdekking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid