facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cuisine 118

Info

Welkom bij Cuisine 118. Binnenkort openen wij onze shop met lekkere, verse, eigentijdse bereidingen om mee te nemen. Meer info volgt snel!



"Traiteur- en delicatessenwinkel in centrum Oostkamp. Verfijnde, kwalitatieve, eigentijdse bereidingen om mee te nemen. Dagdagelijkse maaltijden in onze toonbank, feestelijke menu's op bestelling. Ideaal als je weinig tijd of geen zin hebt om zelf te koken, maar wel de kwaliteit van goed en gezond eten op tafel wil zetten.Thuis heerlijk tafelen."
Adres: Kortrijksestraat 118, 8020 Oostkamp
Stad: Oostkamp
Route: Kortrijksestraat 118
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Vermeersch Oostkamp, Traiteur Loppem, Traiteur Sint-Michiels, BBQ Traiteur Oostkamp, Slagerij Oostkamp, Lunch Oostkamp, Traiteur Beernem, Kok aan huis Oostkamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij De Fruyt Bakkerij De Fruyt 2 km Lekker brood en koffiekoeken, Sandwiches iets minder omdat ze iets te luchtig zijn.
Recensies
Vond het heel lekker en goed op smaak gebracht, alleen vind ik de prijs net iets te duur
Zeer lekker. Afhaal is hier beter dan afhaal bij bepaalde restaurants met Gault M. vermelding Goede chef.
Kijkmoment georganiseerd voor trybou kitchen & interior en alles was tot in de puntjes voorzien door Bram en Inge. Bedankt! Alles was zeer mooi gepresenteerd en enorm lekker!
Top kwaliteit, toegankelijke prijzen. Absolute aanbeveling...
Al altijd heel lekker... Prijs kwaliteit top
Fijn en super lekker
Een pareltje,een ontdekking en meerwaarde voor Oostkamp.
Verfijnde keuken en zeer mooie winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid