facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cuchara

Info

www.cuchara.be



"Na verschillende stages & werken in gastronomische restaurants om een perfecte basis aan te leren startte Jan Tournier in 2009 zijn restaurant. Cuchara is geboren.Wat startte als een klein, gezellig restaurantje in zijn ouderlijk huis groeide snel uit tot iets groters. Na 5 jaar werd Jan beloond met de 1e Michelin ster & in 2019 mocht hij een tweede ster verwelkomen.De dag van vandaag serveert Jan uitgebalanceerde gerechten, waar het product centraal staat & de passie van het bord spat. Jan laat zich graag inspireren door de Japanse keuken & dit weet hij tot u te brengen op een unieke manier.In Cuchara kom je niet eten, hier kom je beleven in een prachtige setting waar alles tot in de kleinste details klopt."
Adres: Lepelstr. 3 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 011 75 74 35
eb.arahcuc@ofni
Stad: Lommel
Route: Lepelstr. 3
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: cuchara vertaling, cuchara betekenis, cuchara lommel menu, cuchara lommel terras, cuchara openingstijden, lunch cuchara, cuchara menu, info cuchara be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincafé Tuincafé 189 meter Ondanks dat een grote zaak een beetje verderop in Lommel centrum eigenlijk een beetje...
Den Brugwachter Den Brugwachter 5 km We hebben hier vorige week een lekker ontbijt gegeten en dit was helemaal in orde! Vo...
De Hutten De Hutten 7 km Eetcafé de Hutten
De Waterkant De Waterkant 8 km Prachtig gelegen aan de fietsroute en kanaal. Heel lekker gegeten. Toffe vriendelijk...
Recensies
Een onvergetelijke avond met een 10 gangen menu die werkelijk alles overtreft. Voor ons zeker 3 sterren waard. Jan is niet alleen een kok maar een smaak kunstenaar. Ook heeft hij een top team dat perfect doet wat het moet doen De gasten verwennen, ook al heeft dat zijn prijs.
Mooie fijne gezellige zaak, aangenaam personeel en enorm lekker eten. Zijn 2*n dubbel en dik waard!Eten: 5/5
Zeer goede smaakcombinaties, goede aandacht door het bedienend personeel en ruime afstand tussen de tafels.
Ware kunstwerkjes om te zien, te ruiken, te proeven en van te genieten. Een sublieme, culinaire ervaring. Chapeau.
Ik kan er eigelijk maar 1 ding over kwijt! Perfecter dan dit kan niet! Zalig eten met telkens een waauw gevoel, super personeel, vlot, gezellig met kennis van de producten. Respect en petje af voor dit top restaurant!
Eten is gewoon af, service geen twee sterren waardig. Waterglazen te vol, opdienen terwijl het vorige nog niet is afgeruimd, bij vertrek niemand aan de desk.Eten: 5/5
Heel origineel concept! De gerechten waren echte kunstwerkjes en overheerlijk. Zeer mooi en gezellig interieur!! Enorm vriendelijk personeel... kortom... een enorme belevenis!!! Wij komen zeker terug!!!
Samen met mijn vriendin gezellig gaan dineren op een dinsdagavond. De ervaring was echt fantastisch. We hebben erg genoten van de heerlijke gerechten en de persoonlijke omkadering. Als bierdrinker kom je ook aan je trekken want een bijzonder lekkere "geuze" als aperitief gekregen. Zeker een aanrader om het te beleven. Wij komen ongetwijfeld nog eens terug!
Cuchara is The place to be. Die Michelin sterren heeft ie 3cht verdiend en niet gekregen. Culinair Lommel is op de kaart gezet. Dineren voor mensen met verstand van "avondje uiteten". Een minpuntje....je moet langs de rokende klanten die precies bij de ingang met z'n allen staan te roken. Een aparte rokersruimte zou fijn zijn.
Het leek boven wel een crematorium. We werden met 4 personen naar boven geloosd waar totaal geen sfeer heerste ondanks dat het bijna kerst was. Geen achtergrond muziek levensgevaarlijke trap en dan voor de hoofdprijs We hebben een wijntje gedronken 100 € betaald en zijn gegaan naar een ander restaurant waar er sfeer en gezelligheid wel aanwezig was.En heerlijk gegeten. Dus voor ons nooit geen Cuchara meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid