facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cubehostel

Cubehostel
Adres: Brusselsestraat 112 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 89 45 85
Stad: Leuven
Route: Brusselsestraat 112
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: hostel leuven, blauwput leuven, leuven city hostel, hostel leuven station, hotel leuven, parkeren leuven
Recensies
Super leuk en gezellig hostel. De douche is netjes en schoon, mijn kamer had een regen douche. Het bed was zacht en lag lekker. In de kelder is een echte netflix and chill kamer. Er staan bioscoop stoelen in met een mooie grootte smart TV. Verder is de locatie ook perfect binnen 10 minuten ben je in het centrum.
1 nacht zijn mijn dispuut en ik met 14 man verbleven in het Cube Hostel in Leuven. Dit was een zeer aangename ervaring. Het hostel is mooi aangekleed en de kamers en het sanitair zien er uitstekend uit. Parkeergelegenheid bij het hostel was prima, maar in de buurt zijn daar ook goedkopere opties voor zeker in het weekend. Alle centraal gelegen bezienswaardigheden van Leuven zijn te voet makkelijk te bezoeken en de sfeer was super. Sommige communicatie was in het Engels en andere in het Nederlands, maar dit vond ik geen probleem. Het ontbijt vond ik het enige matige, voor €4,- was het niet heel veel, maar wel voldoende.
Locatie is fantastisch. Het personeel aardig en de kamers schoon. Beetje schimmel in de voor de rest goede badkamer en alles wat je van een hostel kan verwachten. Wel was er geen enkele pan te vinden waar de antiaanbaklaag niet van af was.
Super slaapcomfort super badkamer proper . Echt huiselijke sfeer warm aangenaam interieur Uitgeruste keuken . Kers op de taart is er filmzaal . En ja het personeel hier super je word echt geholpen met al je vragen. Altijd vriendelijk en een lach. Ik blijf fan
Kamer is prima! Bed goed, goede douche en schoon. Ontbijt is simpel, maar er zit een bakker om de hoek mocht het niet je ding zijn. Parkeren kan in de parkeergarage van de hostel, maar bij checkout ook uit de parkeergarage.
Erg goed verzorgd hostel, vrij modern en met alle faciliteiten. Goed gelegen en prima slaapkamers. Het aantal badkamers is wat beperkt en het ontbijt vrij karig, maar voor de prijs is het absoluut een aanrader!
Gezellige plek om te komen, erg rustig. We waren in Leuven voor werk maar koppelde' het aangename aan het nuttige tijdens ons verblijf. Men is er erg gastvrij en geeft je advies om plaatsen te bezoeken die je gezien moet hebben tijdens je verblijf in deze prachtige stad. Enjoy!
Was een erg goed hostel, alleen was de afzuiging in de douche wel slecht. Daardoor werd het heel warm in de badkamer.In de kamer was ook geen airco, dus met een wat warmere week zou ik hier wel rekening mee houden.
's morgens te veel daglicht in de kamer, in de ontbijtruimte felle zon en irritant lawaai van een stofzuiger. Het ontbijt was wel lekker met als pluspunt de pannenkoeken.
Simpel, maar goed! We hebben erg lekker geslapen en waren in no time in het centrum om een ontbijtje te pakken. De openingstijden van de receptie waren wel wat bijzonder...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid