facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CTMV BVBA

CTMV BVBA
Adres: Maaseikerbaan, 23a, 3960 Bree
Telefoonnummer: +32476734748
Stad: Bree
Route: Maaseikerbaan, 23a
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Bree, Garage Bree, Auto's Bree, Hyundai bree, Auto's dagnelie bree, Audi Garage Bree, Van Der Stukken Bree, Renault Bree
Recensies
Vorig jaar bij Marc een Audi A6 Avant gekocht met leuke opties waar ik zeer tevreden mee ben geweest. Prijs marktconform en tevens alle afspraken nagekomen. Deze week een auto met hulp van Marc geïmporteerd vanuit Nederland naar België wat een gedoe, anders als hoe het in Nederland gaat. Marc heeft me goed geholpen tegen een fatsoenlijke prijs. Ik wissel regelmatig van auto en ben al veel autohandelaren tegen gekomen, Marc springt er uit op het gebied van vriendelijkheid en het nakomen van afspraken. Aanbevelenswaardig! Dankjewel kerel, kan jouw wagens en diensten alleen maar aanbevelen!
Ik heb vorige week een Peugeot Partner gekocht bij CTMV. Na ons eerste telefonisch contact was de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van uitbater Marc meteen duidelijk. Gezien de afstand tussen mijn woonplaats en de autozaak, heeft Marc zich ook meteen heel flexibel opgesteld om toch zo snel mogelijk een kijkje te gaan nemen en een testrit te doen, ook al viel dit buiten zijn openingstijden. om een lang verhaal kort te maken, dinsdagmiddag hadden we voor het eerst telefonisch contact, en vrijdag reed ik met mijn nieuwe wagen huiswaarts, in hele mooie en propere staat, groot onderhoud en nog enkele zaken die hij nog vervangen heeft, zelfs nadat de auto reeds door de keuring was!! Van een topservice gesproken!! Bedankt voor deze knappe diensten die je aanbiedt, Marc!! Ik kan enkel iedereen aanraden bij CTMV te gaan kijken als je op zoek bent naar een nieuwe wagen!!
Ik heb hier mijn Kia gekocht. Super tevreden van! Heel fijne communicatie met Marc. Open en eerlijk en geeft veel informatie. Een aanrader!!
Leuke man die goede uitleg geeft, eerlijk en betrouwbaar. Heel blij met mijn Hyundai Tucson!
Top service , Onlangs auto gekocht en Alles heel erg vlot en netjes geregeld , Heel vriendelijke man
Een tijdje geleden merkten we dat onze auto af en toe vermogen verloor. Marc nam meermaals de tijd om op verschillende tijdstippen de auto uit te lezen. Fout in alle 4 de injectoren. Kostelijk helaas. Om zeker te zijn las hij ze nog eens uit vooraleer aan het werk te beginnen. We zijn vandaag naar de Ardennen gereden, volgeladen met kampeerspullen en dakkoffer en mijn S-max bolde op cruise controle op de hellingen vlotjes de Audi’s en BMW’s voorbij. Op geen enkel moment vermogen verloren en al lang niet meer zo fijn gereden! Super tevreden, Marc is een topper en de enige die ik nog vertrouw om aan mijn auto te werken! Correct in prijs en levert altijd kwaliteit!
Zeer correcte en eerlijke jawel, ze bestaan nog garagist. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Komt zijn beloftes na, autootje werd proper afgeleverd zoals afgesproken.
Warm ontvangst, leuke man die goede uitleg geeft, eerlijk en betrouwbaar. Heel blij met mijn nieuwe auto!
VW POLO aangekocht bij CTMV . Zeer duidelijke uitleg over alles gekregen , alles snel afgehandeld en je merkt meteen dat Marc een vriendelijke persoon waar de klant nog op de eerste plaats komt . Zeer zeker een aanrader !!!
heel hard tevreden over deze verkoper eerlijk en correct zeker niet aandringen laat je rustig een proefrit maken en geeft zeer uitgebreid alle informatie die u wenst het was een uur rijden voor ons maar was het zeker waard proficiat Marc vriendelijke groeten Ivan uit Lubbeek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid