facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crystal Lounge

Crystal Lounge
Adres: Avenue de la Toison d'Or 40 Gulden-Vlieslaan 40 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 549 61 44
Stad: Ixelles
Route: Avenue de la Toison d'Or 40
Huisnummer: Gulden-Vlieslaan 40
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 10:00-01:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 10:00-01:00
Vrijdag: 10:00-01:00
Zaterdag: 10:00-01:00
Zondag: 10:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: crystal lounge amsterdam, crystal lounge brussel, crystal lounge aalst, crystal lounge paris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Gossip Bar The Gossip Bar 484 meter
People People 736 meter
Phoolan Phoolan 1 km Vriendelijk personeel, De zoon van de eigenaar was blijkbaar ook aanwezig in de zaak ...
La Place 33 La Place 33 1 km Super gezellige plek in het kastelijn Brussel.Sfeervol,classe,mooie terassen ett vana...
Le Tigre Le Tigre 2 km Fijn café met bediening aan de bar. Toilet verdient wel wat onderhoud.
Mantra Bar Mantra Bar 2 km
Parc Savoy Parc Savoy 4 km
Recensies
We gingen voor oudejaarsavond, mijn man en ik. Het personeel was erg aardig en vriendelijk. Eten was heerlijk en luxe. We hadden het speciale menu voor 99€ per persoon. Geen spijt, het was het waard, we hebben een hele leuke avond gehad, alleen werden de gerechten iets te snel geserveerd naar onze smaak. Anders dan dat, was het perfect!
De Crystal Lounge bevindt zich in het Sofitel hotel. Zeer ruim, aangenaam vooral in de zomer. De cocktails zijn fantastisch en de barmannen kunnen er een voor je maken. De servers zijn vriendelijk, glimlachend, beschikbaar. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
stijlvolle en warme setting, de prijzen zijn zeer betaalbaar, de cocktails zijn top, het eten is erg goed en vooral goed gepresenteerd, het personeel is erg vriendelijk en attent, ik raad dit restaurant ten zeerste aan!
Mooi hotel met een geweldige bar. Ze hebben een interessant cocktailmenu. Zeer levendig tijdens de weekendnachten. Altijd geweldige muziek!
Super rustige en gezellige buitenplaats. Perfect voor een katerdag naast de fontein. 6€ het bier en 16€ de cocktail. Wees echter bereid om te betalen. :-
Het restaurant is prachtig en de service doet zijn zeer chique inrichting eer aan. Ik wil vooral de servers feliciteren die de hele avond attent en attent waren. Altijd aanwezig maar zonder opdringerig te zijn, met veel humor en klasse. Ik voelde me een prinses. Bedankt voor deze fijne avond.
Aangename omgeving, zeer goede cocktail en goed gerecht
De zwendel: we zijn er in augustus 2019 geweest. EXORBITANTE PRIJS voor een betreurenswaardige service en meer dan middelmatige gerechten. ABSOLUUT VERMIJDEN: De scharrelkip is zo groot als een ontdooide nugget en wordt geleverd met 8 sperziebonen voor 25€!!!!. De rekening: € 78 voor twee voor twee gerechten kip en pasta met zalm 1 cola en cocktail. Om wie lachen we?
Uitstekende gastvrijheid, service en eten. We gingen erheen voor ons jubileum als koppel en we kregen een uitzonderlijke plek en veel kleine details aangeboden. Ik raad dit restaurant ten zeerste aan!
Toen ik met mijn partner Brussel bezocht, besloten we te stoppen voor een laatste drankje in deze bar, die we hadden ontvangen voordat we terugkeerden. Bar eerder bekend, een paar jaar geleden, als een van de beste in Brussel. Wat was onze fout! Flauwe bar, ongeveer schone kamer en personeel dat ons de indruk gaf hen te storen in hun... Werk? Hoewel er op dat moment niet veel mensen waren... We besluiten zoals gewoonlijk aan de bar te gaan zitten. 2e koude douche. Vuile, plakkerige reep, gezicht dat alle kanten op gaat. Stoffig. Achter ons een afbrokkelende console, een naamloos bordeel in het volle zicht, draden en stopcontacten op de grond. Voor ons een verdwaalde barman. Mijn metgezel vraagt ​​om een ​​margarita en ik om een ​​alcoholvrije creatie, die ik sprankelend en pittig vraag. De margarita is oké, maar mijn cocktail, vloeibare suiker. Niets sprankelend of pittig maar suiker, suiker en nog eens suiker. Nauwelijks drinkbaar. De barmanager die onlangs aangetreden lijkt te zijn, begint de bekleding schoon te maken. Ik wou dat ik er niet was. Kleverige flessen, naamloos vuil en vuil overal. betreurenswaardig. Klantenservice niveau, ik zal een 0 zetten. Er is inderdaad niemand bij ons langs geweest om er zeker van te zijn dat alles goed ging en dat we tevreden waren. We bestonden simpelweg niet. Kortom, ik ga wegrennen van deze bar die volkomen aan zichzelf overgelaten en verlaten lijkt. Jammer voor een hotelbar van deze categorie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid