facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crystal Fountain / Gezondheids- & coachingscenter

Crystal Fountain / Gezondheids- & coachingscenter

Info

Natuurgeneeskundige praktijk

Geschiedenis

CRYSTAL FOUNTAIN



Heb je ook wel eens last van maag- en darmklachten? Lijdt u aan migraine of hoge bloeddruk? CVS, fibromyalgie, burn-out …? Ben je gevoelig voor stress? Ben je vaak neerslachtig, depressief of heb je last van angstaanvallen, burnout, overspannenheid,…?



Als je jezelf herkent in één of meerdere aandoeningen, of je hebt een andere klacht; weet dan dat je niet de enige bent. Maar weet ook dat al deze kwalen en ongemakken te behandelen zijn op een volledig natuurlijke manier. Een ziek lichaam is een lichaam in onbalans. Crystal Fountain streeft er naar het evenwicht te herstellen.



Crystal fountain is een natuurgeneeskundige praktijk gebaseerd op de aanvullende gezondheidszorg.

Bij Crystal fountain krijg je de kans om op een natuurlijke manier te herbronnen.
Ontdek hier welke therapieën ik allemaal toepas.




Elke klacht wordt grondig onder de loep genomen, samen maken we een reis, die inzichten en verheldering brengen in jouw klachtenpatroon.



Erkend door het BBNa (Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde)

Adres: Opworpstraat 52, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 0496509975
Stad: Lummen
Route: Opworpstraat 52
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HCK Health Coach Kathleen HCK Health Coach Kathleen 3 km Ik kende Kathleen als danscoach in mijn jeugdjaren, maar nu als professionele coach b...
Recensies
Ik heb Jurgen leren kennen via het Carl Van de Velde Instituut waar we een jaar lang dezelfde opleiding volgde. Dankzij het advies van Jurgen ben ik gezonder gaan leven en heeft hij mij ook verder geholpen om mij te begeleiden naar een gezonder leven. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam moet je bij Crystal Fountain zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid