facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CRYO schoonheidscentrum

CRYO schoonheidscentrum

Info

Relaxen, ontspannen en genieten om helemaal te ontstressen of een workshop volgen dit kan allemaal bij Cryo

Geschiedenis

Bij cryo primeert het goed voelen, de rust en de romantiek. Na een fysieke inspanning is dit de uitgelezen plaats om terug tot rust te komen. Je kan er terecht voor deugddoende beauty- of relaxatiebehandelingen, gelaatsverzorging, pedicure of manicure, gellak voor de nagels, piercings, microdermal, permanente make-up, bleachen van tanden enz......Voor diegenen die op zoek zijn naar innerlijke rust en alle depressieve stemmingen willen verdrijven is een relaxatie, kruidenstempel of hotstone massage zeker een aanrader.

Kortom, ook bij Cryo staat herbronnen of onthaasten centraal. De persoonlijke ontvangst met badjassen, handdoeken en slippers, gecombineerd met een drankje geven je meteen een echt thuisgevoel.



"Midden Maart 2018 vierden wij ons 30 jarig bestaan. Reeds drie decennia lang staan wij dagelijks met veel plezier paraat. Eerst op de Pauwengraaf en nu op de Beerensheuvelstraat met parking voor de zaak. “Wij zijn gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen en sinds kort ook relaxbehandelingen op Ayervedische wijze”. Bovendien zijn er onze specialisaties zoals permanente make-up en definitieve ontharing. Ook de handen vergeten we niet met de Gel Lac die tot 3 weken op de nagels blijft. Verder kunt U bij ons terecht voor voetverzorging, de make-up van Pupa en schminken voor feestelijke aangelegenheden zoals verjaardagen, communies, lentefessen, gala’s en bruiloften."
Adres: Beerensheuvelstraat 3A, 3630 Eisden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/76.20.44
Stad: Eisden
Route: Beerensheuvelstraat 3A
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon
Recensies
Ik heb net mijn nagels met gelnagellak laten doen ben erg tevreden zeker een aanrader om eens naar esthetiek cryo te gaan vriendelijk personeel en een fijne behandeling
Weer mij laten verwennen bij Marleen heel het team is top.
Top verzorging. Zeker doen!!!
heel tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid