facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cruysem

Cruysem
Adres: Boeregemstraat 38, 9750 Zingem
Telefoonnummer: 0476/587492
Stad: Zingem
Route: Boeregemstraat 38
Postcode: 9750



op zoek naar gerelateerd: Gemeente Kruisem, Zingem route, Gemeentehuis Kruisem, Gemeenteraad Kruisem online, Kruisem postcode, Burgerzaken Kruisem, Gemeente Kruisem stedenbouw, Zingem Beeft
Recensies
Overweldigd door de lokale inplant in Vlaamse Ardennen, ontvangst en uitleg van de eigenaars. Warm en vol passie en kennis. Zeeeer lekkere mousserende wijnen.
Enorm genoten van een zeer informatieve rondleiding en heerlijke degustatie
Beste Bart en Cathy , ik had het genoegen om een fles te mogen ontkurken die ik van Jan kreeg . Jullie wijn is super lekker , proficiat ! En nu lees ik dat jullie van Gault&Millau een Belgian Wine Awards 2023 hebben ontvangen , wat een prestatie voor jullie nog erg jonge domein . nogmaals een dikke proficiat, groetjes , Lievin.
Zeer professioneel bezig. In de toekomst zal er mee schuimwijn voorradig zijn . Mooie uitleg in de wijngaarden gehad. Kortom de moeite om te bezoeken.
Heel uitgebreide uitleg gekregen van een zeer enthousiaste wijnmaakster. Degustatie van de 3 soorten mousserende wijnen gekregen: cuvée, blanc de blancs en rosé in het moderne interieur van de degustatiezaal met uitzicht enerzijds over de wijngaarden en anderzijds over de venificatieruimte. Zeker een aanrader!
Zeer lekker echt een aanrader,aanwinst voor onze gemeente
Heerlijk wijnhuis !
Snel geleverd, vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid