facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crux Bouldergym

Crux Bouldergym

Info

Boulderzaal



"Crux Bouldergym is één van de grootste boulderzalen van België.Je kan er dagelijks terecht voor een bouldersessie. Ook bieden we allerlei opleidingen aan. Van basiscursus boulderen tot KVB 1, 2, of 3. Ook organiseren we op regelmatige basis uitstappen naar binnen- en buitenlandse klimgebieden voor sportklimmen, boulderen, of deep water solo. Trainen kan je individueel, in groep of bij onze Crux Kids 6 tot 12 of jeugd 12+. Ook voor verjaardagsfeestjes hebben we een formule.Info via mail of op onze website !"
Adres: Ursulinenstraat 1 bus 2, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0475250921
Stad: Herk-de-Stad
Route: Ursulinenstraat 1 bus 2
Postcode: 3540


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Boulderen Aalst, Muurklimmen, Boulderen Antwerpen, Boulderen Brugge, Klimzaal, Klimmuur Mortsel, Boulder one, Muurklimmen Kempen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herk Loopt Herk Loopt 403 meter Jaarlijks terugkerend loopevenement op de markt van Herk-de-Stad!
Fit & Co Fit & Co 3 km Bij FIT & CO kan je terecht voor Fitness, Yoga en Counseling
Recensies
Zeer fijne en grote boulderzaal. Op de juiste momenten rustig en vriendelijk personeel.
Zeer leuke bouldergym met ontzettend veel routes! Er is keuze genoeg om zowel verticaal als overhangend te klimmen. De gradaties zijn eveneens goed verspreid. Voor ieder wat wils!
Zeer goede plek voor te leren boulderen en altijd wel een nieuwe uitdaging.
Deze technische hal heeft zijn strepenen sterren verdiend. Eerder technische boulders ipv met zeer grote modules. Hier ontmoet je vriendelijke mensen. De wedstrijd Crux Open was een succes met veel blije gezichtjes.
Goede klimzaal met routes voor elk niveau en klimstijl, technisch; dynamisch, noem maar op. Het grootste pluspunt is het zeer behulpzaam personeel, dat je graag verder helpt en tips geeft, echt een groepsgevoel. In het algemeen een top plaats!
Leuke klimhal het water kost maar 1,50 euro voor anderhalve liter. De trajecten worden ook geregeld veranderd dus geen schrik dat het saai word. Op kracht en op grip kun je er ook veel trainen.
Hele leuke klimzaal. Uitgebaat door zeer vriendelijke mensen
Zowel professionele als beginners kunnen zeker hun weg hier in terug vinden. Ze geven lessen op vraag of tussen door enkele tips. Na je inspanning kan je altijd nog terecht aan de toog.
Mega toffe boulderzaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid