facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cru Wijnegem

Cru Wijnegem

Info

CRU is about connecting everyone with a passion for simple, high quality food. Partners, clients and other community members meet and exchange right here.

Geschiedenis

Op feestdagen zijn we om 9 u. al open!



"CRU is een versmarkt waar smaak en vakmanschap centraal staan. Daarvoor werken we nauw samen met onze partners-leveranciers en gaan we op zoek naar de essentie van elk product in zijn eenvoud: de smaak van pure producten, zonder onnodige toevoegingen of bewaarmiddelen."
Adres: Stokerijstraat 15a , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 355 61 00
eb.urc@megenjiw
Stad: Wijnegem
Route: Stokerijstraat 15a
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 11:30-18:30
Dinsdag: 11:30-18:30
Woensdag: 11:30-18:30
Donderdag: 11:30-18:30
Vrijdag: 09:00-18:30
Zaterdag: 09:00-18:30
Zondag: 09:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: cru wijnegem openingsuren, cru overijse, cru wijnegem verhuist, cru groenplaats, cru wijnegem facebook, cru gent, cru ontbijt, cru openingsuren
Recensies
Topproducten en lekkere specialekes. Wel prijzig maar toch waar voor je geld. Als het iets meer mag zijn moet je hier zijn.
Echt een prachtige zaak, wauw. Ik ben zeker onder de indruk. Wel flink aan de prijs, dus ben daar op voorbereid!
Mooi nette versmarkt. Zeer netjes en mooi verzorgt.Uitnodigend brood en alle andere voedingswaren
Elke dag markt. Veel verse producten van brood, over kaas en verse groenten, vis en vlees tot bereidingen en bloemen. De prijzen zijn hier wel wat hoger dan in de supermarkt, maar je krijgt er veel smaak voor in de plaats. Vooral de Van Tricht kaastoog kan me wel bekoren. Je rekent vlot af aan de zelfkassa.
Duur, en voor deze prijs zou ik dan op zijn minst een vriendelijke bediening verwachten… helaas! Ik kom er binnen, geen klanten, de beenhouwer ziet me staan aan zijn stand, en doet rustig verder in zijn atelier of wat ervoor kan doorgaan. Laat me wachten, doet zelfs niet de moeite. Elders vlees gaan halen. Als het zo moet…
Vriendelijke bediening en super verse lekkere producten. Dankzij de geschenkjes via klantenkaart al andere producten ontdekt die ik normaal niet zou kopen en sinds geproefd nu koop . Met mijn laatste geschenk zeer gelukkig een mooie bos Gladiolen
CRU: de premium-versmarkt van Colruyt Group. Verse ambachtelijke producten tegen eerlijke hogere prijs. Je kan er lekker proeven vooraleer te kopen en bediening is vriendelijk. In de Cru vind je vnl voedingswaren: bakkerij, zuivel, groenten, vlees & vis ... mét bediening!! Dus geen onpersoonlijke koelingskasten maar menselijk contact. Thuislevering kan via Apporto, het peer-to-peerplatform nog niet geprobeerd.
Een geweldige supermarkt voor foodies in het hartje van Antwerpen! Wij gingen deze keer voor een aperobox, maar kunnen meestal niet weerstaan aan de heerlijke selectie kazen, vlees en specialiteiten. Het personeel is uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Iedereen staat er met een glimlach voor u klaar!
Verse producten spijtig dat het zo ver is voor le ik ben can oostende
Verser dan vers. Beste kwaliteit en alleen seizoensgroenten te koop. Desembakkerij, patisserie en kazen van sublieme kwaliteit. Je betaald iets meer maar maar kwaliteit staat vooraan! Houden zo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid