facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crown-Cleaning

Crown-Cleaning

Info

Crown-Cleaning

Geschiedenis

Crown-Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf dat flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. ‘Ten dienste staan van de klant’ staat duidelijk omschreven in onze mission statement. Dit passen we dan ook met groot plezier toe in de praktijk. Deze flexibiliteit, in combinatie met nauwkeurig en kwalitatief werk, maakt van ons een betrouwbare partner.

Tot ons klantenbestand rekenen we kleine en grote kantooromgevingen, commerciële handelspanden, kleine en grote magazijnen, dokterspraktijken, tandartspraktijken en andere medische omgevingen, restaurants, tavernes en hotels. Crown-Cleaning is als onderhoudsbedrijf actief in heel Vlaanderen.

Poetsproducten voor alle toepassingen
Crown-Cleaning verdeelt onderhoudsproducten en -materialen van alle bekende merken die op de markt verkrijgbaar zijn. Vanwege de hoge concentraties zijn al onze producten zeer krachtig en voordelig in gebruik.

Ons aanbod omvat poetsproducten van merken als Ecolab, Rubbermaid, Cleanfix, Tana Professionnal en Dr. Schnell tegen zéér concurrentiële prijzen.

Zoekt u producten of materialen voor toepassingen zoals (professionele) keukens, alle types vloeren, sanitaire installaties, badkamers, voedingsomgevingen (HACCP), garages en werkplaatsen of professionele vaatwas? Ons gamma is oneindig. Ook voor professionele stofzuigers, schrob-zuigmachines en andere toestellen kunt u bij ons terecht.

Adres: Uitbreidingstraat 84, 3de verdiep, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)473/38.20.85.
Stad: Berchem
Route: Uitbreidingstraat 84, 3de verdiep
Postcode: 2600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All Cleaning All Cleaning 761 meter Voor alle vragen i v m desinfectie, schoonmaak periodiek of eenmalig schoonmaak glas...
Maximo XL Maximo XL 2 km Welkom bij Maximo XL .
Recensies
Oplichter. Wij hebben hier producten bestelt via webshop. Deze zijn nooit geleverd. Ondanks herhaaldelijk contact opnemen via telefoon en mail wil Dhr Wilfried Mathys of de klantendienst van het bedrijf het bedrag niet terug betalen. Dus geld kwijt en geen producten geleverd.
Ik heb hier schoonmaak producten besteld en na 2 maanden zijn ze eindelijk geleverd, heb er lang op moeten wachten zonder veel uitleg te krijgen maar uiteindelijk is alles ok.
Bestelling gedaan en achter 3dagen al geleverd. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid