facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crosskine Vermet

Info

Crosskine biedt de mogelijkheid om voluit te kunnen sporten. Er wordt rekening gehouden met eventuele (oude) kwetsuren. Alles wordt op ieders niveau aangepast waar nodig.

Adres:
Telefoonnummer: +3223782116
Stad: Sint-Pieters-Leeuw



op zoek naar gerelateerd: Fallon De Neef
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ioana's Pilates Ioana's Pilates 4 km Je m'appelle Ioana et je suis instructeur de Pilates certifiée Corpus Studio,agréé pa...
Recensies
Heel er goed op alle vlakken. Zeker aan te raden.
Van alle stages die ik als student kinesitherapie heb gevolgd kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit veruit de beste is! Een enthousiast jong team dat up to date is met de recente wetenschappelijke literatuur en een individuele behandeling gericht op de wensen en noden van de patiënt zorgt voor een optimaal resultaat.
Zeer aangename kinepraktijk met spontaan team. Al meerdere sportblessures snel gerevalideerd geraakt dankzij hen! Professionele begeleiding en goed uitgeruste praktijk. Aanrader!
Ik had al erg lang last van spanningshoofdpijn en dankzij Yorick Vermet kreeg ik de hulp die ik nodig had. Altijd zeer vriendelijk, respectvol en toegewijd met prima resultaat!
Top praktijk met een heel gamma aan revalidatietechnieken. Jonge ploeg die zich continu bijscholingen volgt. Een aanrader!
Goede begeleiding, vriendelijk en professioneel team! Zeker een aanrader!
Ik kreeg er meerdere behandelingen na men jumpers- en runnersknee blessures. De shockwave therapie hielp me ervan af. Nogmaals bedankt voor een uitstekende behandeling en opvolging!
Top team! Top begeleiding! Top revalidatie!
Te veel mensen tegelijk. Veel stagiaires met weinig ervaring. Te veel lawaai en niet genoeg ruimte of privacy.
Top kinepraktijk. Altijd goed ontvangen en behandeld geweest. Bedankt voor de snelle revalidatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid