facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Croque Le Temps

Croque Le Temps
Adres: Rue du moulin, 5, 1357 Opheylissem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 019/65.67.14
Stad: Opheylissem
Route: Rue du moulin, 5
Postcode: 1357



op zoek naar gerelateerd: Le Damison Menu, La Porte de Vîs Tchapias, Bout en train orp, La Belva Hannut
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Croque Takeaway Croque Takeaway 9 meter Vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten tegen een zeer goede prijs! Knusse inri...
Recensies
Lekker eten aan de hand van een thema Land. Als je wilt kun je ook van de gebruikelijke kaart eten. Goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is juist. Vriendelijke bediening. Wij hebben genoten!
Lekker eten, altijd met een thema. Vriendelijke uitbaters Een aanrader!!!
Vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten tegen een zeer goede prijs! Knusse inrichting en gaan zeker nog eens terug. Gisteren terug geweest en weer heerlijk genoten van het eten en de gastvrije ontvangst! Wordt een vaste stek om te gaan eten!
Moet je geweest zijn; donderdag steakdag en steeds dezelfde hoge kwaliteit in een bijzonder aangenaam kader.
Familiaal en gezellig restaurantje. Elk weekend een themamenu. Toen wij er waren was dat Italiaans. Zeer lekker. Op zondag is het minder druk. Vriendelijke uitbaters.
Zoals gewoonlijk een zeer gezellige sfeer, lekker eten pompoensoep, ribbetjes en moeilleux voor een zeer democratische prijs. We komen regelmatig terug.
Iets anders. Menu's volgens thema. Elke maand een nieuwe bestemming.
Gemoedelijke brasserie,noch goed noch slecht,vriendelijke bediening,elke week een steak dag wel goed.ook thema's zoals Marokkaans of Italiaans avonden.Prijs normaal.
Elke keer opnieuw een verassing! Top top top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid