facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Croix-Rouge de Boussu

Croix-Rouge de Boussu

Info

Vestiboutique adultes et enfants + brocante

Adres: Rue François Dorzé, 23,, 7300 Boussu
Telefoonnummer: 3265781364
Stad: Boussu
Route: Rue François Dorzé, 23,
Postcode: 7300



op zoek naar gerelateerd: croix-rouge quaregnon, Don de sang boussu, Croix-Rouge Magasin, brocante croix-rouge dour, Croix-Rouge Mons, croix-rouge services, Maison de la Croix-Rouge, Croix-Rouge Charleroi
Recensies
Op de vlooienmarkt zet ik er nooit meer een voet, de ontvangst daar gegeven door een dame aan de kassa is meer dan onaangenaam, terwijl de rest van het personeel vriendelijk, behulpzaam en beschikbaar is, bij deze dame is het nauwelijks als je je hebt recht op basisbeleefdheid, je hebt het gevoel dat je in de weg staat, je moet iets vragen om breekbare spullen te beschermen, daarnaast mag je de kassa gebruiken als tearoom en de koffie serveren met "vriendinnen" wat betekent dat wanneer we aankomen om onze aankopen te betalen, is er een menigte waarvan we de indruk hebben ze te storen, en daarom moeten we zijdelingse blikken verdragen tijdens de transactie, wat echt gênant is, ik was gelukkig gewaarschuwd om geen aandacht te schenken aan de antipathie hiervan persoon maar dat was te veel, ik heb nog nooit een winkel gezien waar de toonbank hiervoor gebruikt werd, er is alleen een ruimte voorzien om dit te doen. Aan de andere kant wordt de vesti-boutique gehouden en beheerd door echt lieve mensen.
De kamer waar de meubels en decoraties zich bevinden, moet worden vermeden! Tussen de rommelhandelaars die in kleine massa hun inkopen komen doen met het personeel en de "directeur" die hoogst onaangenaam is, om nog maar te zwijgen van de niet-vermelde prijzen die, eenmaal aangekondigd, omhoog schieten!!! Kortom, het is een beetje op het hoofd van de klant... Walgelijk, niets meer te zeggen.
Veel keuzes, prijzen meer dan leuk! Enige kleine probleem is alleen bijgerechten en decoratie geen prijzen aangegeven. Aan de kant van Impec Textile een grote paskamer, zeer nette winkel, zeer behulpzame verkoopsters.
Veel vintage spullen voor lage prijzen
Zeer goede ontvangst er is echt alles voor een lage prijs super schoon
Naar aanleiding van een donatie om te doen, hebben ze me meteen weer aangesloten en kwamen de volgende dag erg aardig
Het is een liefdadigheidsinstelling
Zeer gastvrij, grote selectie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid