facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cremers BVBA

Cremers BVBA
"Cremers BV. Een jong en dynamisch bedrijf uit Zaventem, maar toch met de nodige ervaring. Cremers BV is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe sanitaire installaties, alsook het aanpassen en renoveren van bestaande installaties. Hebt u een probleem met de centrale verwarming of moet een nieuwe installatie geplaatst worden, dan bent u bij Cremers BV aan het juiste adres. Maar ook voor het renoveren van uw badkamer van a tot z is de loodgieter uit Zaventem uw geschikte partner."
Adres: Leuvensesteenweg 490, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 02/304.30.40
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg 490
Postcode: 1930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Marcke Inspirations Zaventem Van Marcke Inspirations Zaventem 985 meter Heel slechte dienstverlening. Ze hebben een stuk van 60 euros verkocht voor mijn kraa...
Recensies
Ik heb telefonisch contact opgenomen met dit bedrijf, ze vroegen me om de vraag op mail te zetten met een foto. Een week later had ik nog steeds geen antwoord op mijn mail. ik besloot om nogmaals telefonisch contact op te nemen en sinds dien nemen ze niet meer op.
Kevin zoekt naar een oplossing waarbij hij de keuze laat tussen meerdere prijsklassen maar altijd gaat voor kwaliteitsvolle producten. De werken zijn altijd in orde en verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid