facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cremerie Pinguin

Info

Binnenkort lekkere ijsjes te verkrijgen in hartje 's-Gravenwezel in Cremerie Pinguin!



"Cremerie Pinguin: ambachtelijk ijs volgens familie recept sinds 1938. Kom genieten van onze ijscoupes, verse Brusselse wafels, pannenkoeken, croques, milkshakes, Illy koffie, ... in een gezellig en trendy kader."
Adres: Wijnegemsteenweg 33, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Wijnegemsteenweg 33
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Merksem, IJssalon Hoboken, Pinguin menu, IJstaart Edegem, IJssalon Boom
Recensies
Ik ken deze keten van hun filialen op de Herentalsebaan en op de markt in Wijnegem. Ik stop er steeds als ik kan want ik vind dit het lekkerste ijs dat er bestaat. Ben dus erg blij een Pinguïn dichterbij mijn woning gevonden te hebben. In dit filiaal is er een zitteras vooraan en een leuk tuinterras achteraan. Een betere verpozing met een Pinguin-ijsje in zijn hand kan men zich niet voorstellen.
Eerste keer bezocht op 3 augustus. Lekker ijs wel maar ook vrij prijzig... Daarnaast achteraf pas achter gekomen dat ze een euro meer aangerekend hebben dan wat op de kaart staat zonder duidelijke reden. Hadden ook een beetje het gevoel rare ogen te krijgen omdat we een coupe wilden delen met 2 terwijl we gewoon een klein dessertje zochten. Moet kunnen naar onze mening. Al bij al goede producten maar prijzig en niet de meest hartelijke/correcte bediening gehad als eerste ervaring... Zeker het advies als klant rekening grondig te checken jammer genoeg...
In 1 woord, racisten zijn het! Jaren bestaan ze op het Kiel… dan sluiten ze omdat er veel vreemdelingen zijn op het Kiel! Jullie waren er niet voor de klanten maar puur voor het geld, daarom de keuze Schilde!
Toffe plaats om te genieten van een heerlijk ijsje of andere zoete lekkernijen. Dit gecombineerd met een fantastische service maakt deze plek de place-to-be. :- Er is een parkeerterrein zonder parkeerschijf ter beschikking iets verder in de straat, moest er langs straatzijde met parkeerschijf geen parkeergelegenheid zijn.
Topservice, topkwaliteit, topijs en topwafel! Wij komen graag snel terug! Mvg, Loïs, Lemoni, An en Hans
Lekkere wafels en eigengemaakt ijs. We zijn hier nogal geweest en is nog voor herhaling vatbaar.een aanrader !
Super lekker ijsjes
Gezellig en lekker. Vriendelijke bediening!
Top cremerie, sterk aanbevolen.
De betere cremerie sfeervol en aangenaam opgewaardeerde buurt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid