facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creavolta - webdesign en online marketing

Creavolta - webdesign en online marketing

Info

Creavolta bouwt mooie, gebruiksvriendelijke en betaalbare websites.

Via gerichte online marketing verhogen wij het rendement van uw website en uw sociale mediakanalen: beter zichtbaar = meer leads!

Creavolta: met passie én met kennis van zaken.

Geschiedenis

Webdesign en digitale marketing



"Creavolta staat voor betaalbaar webdesign en resultaatgerichte online marketing.Wij bouwen mooie, gebruiksvriendelijke en betaalbare websites op maat.Onze websites zijn volledig mobielvriendelijk responsive zodat uw website perfect wordt getoond op smartphone, tablet en computer.Creavolta zorgt voor een website met goede SEO Search Engine Optimization en SEA Search Engine Advertising zodat uw website makkelijker wordt gevonden binnen de zoekresultaten van zoekmachines zoals oa Google of Bing.Wij verhogen het rendement van uw website: beter zichtbaar = meer leads!Wij helpen u om uw bedrijf op een juiste manier te profileren doorheen de verschillende social media zoals Facebook, LinkedIn, …."
Adres: Bieststraat 11a, 3191 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +32 477 27 07 81
Stad: Boortmeerbeek
Route: Bieststraat 11a
Postcode: 3191


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mediacall Mediacall 2 km Mediacall helpt je om aanwezig en herkenbaar te zijn, online en offline, zodat je ech...
Recensies
Ik kan Creavolta absoluut aanbevelen! Ik heb al eerder met verschillende webdesigners gewerkt, maar Creavolta ligt ver boven het normale niveau. Ook voor mijn campagnes is Creavolta bijzonder goed en heeft het een grote competentie. Ook de prijs-kwaliteitverhouding vind ik absoluut oké en interessant. Zeker een aanrader!
Toen ik een professional zocht aan wie ik de bouw van mijn nieuwe site kon toevertrouwen, viel Geert meteen op: hij volgt een duidelijke, gestructureerde aanpak om te weten te komen wat de klant precies wil en onderscheidt zich daarmee van de concurrentie. Het eerste ontwerp kwam al heel dicht in de buurt van de site die ik voor ogen had, daarna volgden een hoop kleine aanpassingen en het eindresultaat is een site om mee uit te pakken. Tijdens het hele proces toonde Geert zich enorm geduldig en professioneel, hij reageerde snel op mijn vragen en deed alle aanpassingen die ik maar vroeg. De samenwerking met Geert is dus enorm vlot én aangenaam verlopen; ik kan Creavolta van harte aanbevelen!
Wij hebben beroep gedaan op Creavolta voor de aanmaak van onze nieuwe website en kunnen alleen maar uiterst tevreden zijn over zijn snelheid van werken, de uitvoering en de nagekomen afspraken. Doe zo verder Geert!
Creavolta reageert snel en to-the-point, ook op minder voor de hand liggende vragen. De analyse van de situatie is eerlijk, en de realistische beloftes die eruit voortvloeien worden nagekomen. Doe gerust een beroep op Creavolta, ook al heb je een complexe vraag of situatie voor te leggen.
Creavolta is een erg betrouwbare partner, professioneel en steeds bereikbaar. De service is snel, transparant en flexibel waardoor de klant perfect krijgt waar hij voor vraagt. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid