facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creatum

Creatum

Info

Creatum ontwerpt drukwerk, websites en alle andere mogelijke vormen van communicatieve hulpmiddelen. Wij optimaliseren bedrijfsprofielen op sociale media.

Geschiedenis

Creatum is een full-service communicatiebureau. We richten ons voornamelijk op de “kleine” zelfstandige en KMO ondernemers. Met een no nonsens aanpak begeleiden we onze klanten met alle vormen van communicatie, zowel digitaal als analoog.

Creatum werkt aan resultaatgerichte oplossingen waarbij we uw budget nooit overschrijden. Wij zijn van mening dat communicatie niet duur hoeft te zijn, ze moet efficiënt zijn!

Wij laten uw klanten denken, voelen en reageren. Hierdoor zorgen we er voor dat uw klant beseft wat u voor hem kan betekenen. Door de juiste communicatiemiddelen slim in te zetten bereiken we ons doel.

We helpen u zoeken naar uw doelpubliek, we helpen u uw concurrenten te bepalen, we zoeken samen met u naar een manier om uw boodschap zo goed mogelijk tot bij uw klant te krijgen. Creatum vormt een partnership met u als ondernemer om samen te groeien! De juiste vragen leiden naar de juiste oplossingen.

Voor startende ondernemers hebben we een uniek starterspack wat we samen opbouwen naar uw noden.

Adres: Gaverse 22, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +32496511711
Stad: Evergem
Route: Gaverse 22
Postcode: 9940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Online123 Online123 187 meter Online 123 Webdesign, grafische vormgeving, huisstijl en 3Dprinting. Creatief, kwalit...
Creativz Creativz 4 km Webdesign bureau in Evergem, Oost-vlaanderen gespecialiseerd in WordPress website's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid