facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creative Stage Solutions

Creative Stage Solutions

Info

Creative Stage Solutions is gespecialiseerd in stellingbouw voor evenement. Dit zowel voor podia (optredens), VIP decks, trappen en tribunes. Daarnaast beschikt CSS over een breed gamma van trussing producten, bijvoorbeeld om bar mee te bouwen.

Adres: waterhoennest 68, 8501 Bissegem
Telefoonnummer: +32498631790
Stad: Bissegem
Route: waterhoennest 68
Postcode: 8501


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luna Luna 979 meter Prachtig ingerichte en vernieuwde zaal met aparte rokersruimte. De ingang doet u al w...
Recensies
Al jaren werken we samen! Zeer correct, professioneel, stipt, gedreven en met passie voor een mooi afgewerkt event! Heel veel nieuw materiaal wat de kwaliteit natuurlijk ten goede komt. Ook op financieel vlak de perfecte partner. Correcte en eerlijke prijszetting. Constructief zoekend naar de beste oplossing binnen het beschikbare budget. En misschien nog vooral: aangename mensen om mee samen te werken!!!!
Al verschillende jaren vertrouwen in CRS. Correct service, zeer toegankelijk, topmensen met top materiaal. Als organisator weet je gewoon dat alles perfect in orde zal zijn!
uw idee toveren ze om tot realiteit. geen ontwerp te gek, geen uitvoering te uitdagend. alles met oog voor detail en kwaliteit. top firma!
Creative Rental Solutions ...: Betrouwbaar, correct en aangenaam om mee samen te werken! Lieven, Thomas en hun team stoppen niet voor het AF is!
Topservice. goeie opvolging van heel je Licht & geluid project! Je krijgt vooraf mooie 3D-afbeeldingen waardoor je het eindresultaat al vooraf kan bekijken.
Top firma met uitstekende service, en enkel het beste materiaal! Zeker en vast een aanrader!
Super firma. Altijd super communicatie en top mensen om mee samen te werken!
Top Firma, super service en zalig mannen om mee samen te werken.
Super firma voor zowel kleine en grote projecten! Zeker een aanrader!
Perfecte service, alles altijd piekfijn in orde, voorbeeld voor vele... Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid