facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creatic Digital Agency

Creatic Digital Agency

Info

Als strategische partner voor éénmanszaken en KMO’s geven we je business een boost met branding, webdesign & online-marketing.

Geschiedenis

RC WEBDESIGN, gevestigd te Hamont-Achel, staat voor creatief, fraai en doordacht webdesign en grafisch ontwerp van hoge kwaliteit. We creëren transparante, dynamische en gebruiksvriendelijke websites op maat. Hierbij schenken we de volle aandacht aan het ontwerp, de functionaliteit en de vindbaarheid van uw website via zoekmachines.

Grafisch ontwerp behoort ook tot ons vakgebied. Onze frisse, aantrekkelijke en stijlvolle ontwerpen zetten uw boodschap kracht bij, versterken het imago en de uitstraling van uw bedrijf en zullen uw verkoop stimuleren.

Elke website en elk grafisch ontwerp is uniek. Wij garanderen u een persoonlijke aanpak en we zijn pas tevreden over het eindresultaat als u tevreden bent. Is uw interesse geprikkeld, contacteer ons dan voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op maat.

Adres: Stationsstraat 51 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 3211494294
Stad: Neerpelt
Route: Stationsstraat 51 bus 2
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Marketing bureau Pelt, Marketing KMO
Recensies
Voor onze re-branding hebben we bij Creatic ons verhaal verteld en de nieuwe naam gegeven. Ze hebben het omgetoverd tot een mooi geheel waarbij het plaatje klopt en het gevoel juist zit. De samenwerking is vlot verlopen. : Volgende stap is de samenwerking met hun marketingteam. Ook hier vertrouwen we op hun expertise. Grts, Team BlendID
Zeer professionele en aangename begeleiding van A tot Z. We zijn super tevreden met onze rebranding en nieuwe website! En kijken uit naar de verdere samenwerking voor de uitrol van onze marketingcampagnes.
Creatic heeft heel knap werk geleverd met de website van Peeters Legal! Rob, Manon en het hele team van Creatic hebben het hele traject heel goed aangepakt. Ze dachten met ons mee en schakelden een versnelling hoger op de momenten dat wij dachten dat het nodig was.
Voor de nieuwe website van HR Vliegenramen deden we beroep op hun diensten. We werden zeer goed verder geholpen en zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat: een nieuwe website die up to date is en een professionele uitstraling heeft. Ze hebben zeer goed naar onze wensen geluisterd. Complimenten aan het hele team!
Creatic heeft knap werk geleverd met de nieuwe site van IDEALIS VASTGOED. Rob en zijn team werken op een professionele manier en gaan goed om met gegeven feedback!
Heel tevreden met het traject dat we bij Creatic tot nu toe hebben doorlopen. Zij bouwden voor ons een nieuwe website, helpen ons met social posts en social en google ads. Een leuke en transparante samenwerking van bij de start, hebben met ons meegedacht en zelfs onze concepten mee vorm gegeven. Snel en glashelder in de opvolging. een aanrader!
Wat een prachtig bureau en zeer bekwaam in hun vak! Goede opvolging van onze campagnes en altijd een klankbord voor onze vragen. Topteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid