facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Createljee

Info

In het Cre@teljee te Hoeilaart kunnen kinderen en volwassenen terecht voor creatieve activiteiten, zoals creatieve (verjaardags)feestjes, stages, wekelijkse of maandelijkse ateliers, themaworkshops enz.

Geschiedenis

Cre@atljee Hoeilaart biedt knutselateliers en creastages aan voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor tieners en volwassenen.

VISIE:
- Stimuleren van de creativiteit
- Afwisselende (crea-) activiteiten
- Een flexibele en ervaren knutseljuf
- Kleine leeftijdsgebonden groepjes
- Op maat van iedereen
- Warme huiselijke sfeer

Meer uitleg: http://www.createljee.com/createljee-hoeilaart/



"Cre@atljee Hoeilaart biedt knutselateliers en creastages aan voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor tieners en volwassenen.VISIE:- Stimuleren van de creativiteit- Afwisselende crea- activiteiten- Een flexibele en ervaren knutseljuf- Kleine leeftijdsgebonden groepjes- Op maat van iedereen- Warme huiselijke sfeer"
Adres: Ernest Claeslaan 10, B-1560 Hoeilaart
Stad: Hoeilaart
Route: Ernest Claeslaan 10
Postcode: B-1560



op zoek naar gerelateerd: Creastage hoeilaart, Knutselworkshop kinderfeestje
Recensies
Createljee is een beetje ‘thuiskomen’ voor mijn kids. Het is een leuke plek om te vertoeven, zichzelf te zijn en om van alles leren te ontdekken technieken over hun eigen ‘kunnen’. Ze gaan heel graag naar Laïdya die telkens weer vol liefde en overgave thema’s en projectjes uitwerkt. Ze knutselen erop los, doen ernaast ook leuke nevenactiviteiten wandelen, filmpje kijken, uitstapje... en als je ze dan weer gaat ophalen op het einde van de dag hebben ze hun knutselwerkjes mee en heel wat verhalen te vertellen. :
Onze kinderen zijn nog nooit zo enthousiast teruggekomen van een stage als bij die van Createljee! Laidya is een fantastische begeleidster, de kinderen voelen zich thuis en krijgen alle vrijheid om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan! Een echte aanrader!
Prachtige organisatie met hart en ziel maakt Laidya alles klaar zodat de kindjes even alles kunnen loslaten, en volop creatief bezig zijn!
Top stage!! En leuke lessen! Gepassioneerde vrouw met oneindig veel creativiteit en ideeën!
De kinderen ontdekken hun creatieve kant op een leuke manier. Goed georganiseerd!
Hele leuke en gezellige knutselstages bij het Cre@teljee! Het is super fijn om hier te zijn!
Het leukste knutselatelier in de buurt
Super sympathiek en super leuke crea stages!
Vertaald door Google Onze 6-jarige Leïla gaat graag naar Createljee waar ze kan kibbelen en knutselen met heel veel materialen! Soms ben ik bang dat er te veel kinderen zijn, maar Laidya krijgt hulp en regelt zichzelf, denk ik. Thuis worden we overspoeld door creaties! :-D Tijdens de cursussen gaan ze elke dag naar het park tenminste als het mooi weer is! Origineel Notre Leïla de 6 ans adore aller au Createljee où elle peut chipoter et bricoler avec plein de matières! Parfois j'ai peur qu'il y ait un peu trop d'enfants, mais Laidya se fait assister et s'organise en fonction je pense. On se fait envahir de créations à la maison! :-D Lors des stages ils sortent tous les jours jusqu'au parc en tout cas quand il faisait beau!
My son participated last summer in 2 weeks of camp. One was only art& craft the other was art&craft combined with sports. Both were very successful, lots of fun, very professional, the team is very friendly. We highly recommend this camp! Vertaald door Google Mijn zoon heeft afgelopen zomer deelgenomen aan een kamp van 2 weken. De ene was alleen kunst & ambacht, de andere was kunst & ambacht gecombineerd met sport. Beiden waren zeer succesvol, veel plezier, zeer professioneel, het team is erg vriendelijk. We raden dit kamp ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid