facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crea-tijd

Info

Bij Crea-tijd kan je terecht voor creatie(ve) workshops voor volwassenen



"Bij Atelier Crea-Tijd kan u terecht voor een unieke mix waarbij we creativiteit inzetten om persoonlijke groei en inzicht te creëren.- Coaching rond thema's als stress en burn-out, omgaan met emoties, zelfbeeld, zingeving,...Aan de hand van verschillende creatieve technieken, gaan we met je verhaal aan de slag. We maken samen oefeningen die je helpen om inzichten te krijgen in je proces, groeimogelijkheden te ontdekken, rust te vinden,...- Creatieve workshops en werk op maatVanuit de visie om "Wat leuks te doen met onze tijd," probeer ik de workshops op te bouwen zodat iedereen, mét of zonder ervaring, een moment voor zichzelf kan creëren. Uiteraard met een blijvend aandenken aan dit moment in de vorm van je artistieke project."
Adres: Zuidlaan 3, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32479408775
Stad: Baal
Route: Zuidlaan 3
Postcode: 3128


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstkring Gesigneerd Kunstkring Gesigneerd 439 meter Mooie tentoonstellingen in een ruimte die verdienstelijk is ingericht in een niet zo ...
Recensies
Ik dacht dat ik niet creatief was…tot ik bij Shana kwam… Shana is zeer goed in mij te motiveren om vanuit mijn hoofd naar mijn hart te gaan en te voelen. Mijn creatieve “ik” komt als het ware naar buiten in de vorm van een ‘creatie’. Tenslotte geef ik ook nog extra woorden aan deze creatie. Het overtrof mijn gedachte dat ik dus wèl creatief was! Shana is heel open en enthousiast en heeft mij begeleid naar mijn creatieve “ik”, waarvan ik dacht dat ik dat niet was.
Even tijd maken voor jezelf is in deze drukke tijden niet altijd makkelijk. Gevoelens en emoties een uitweg laten vinden, al zeker niet... Bij crea-tijd is het aangenaam vertoeven om toch je binnenste 'ik' te ontdekken en alles een plaatsje te geven. Online of in het gezellige ateliertje zorgt Shana ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Zonder het te weten ben je creatief aan de slag en leer je jezelf wat beter kennen. Heel fijn om zonder voorkennis makkelijk mee te kunnen doen.
Ik heb al een paar fantastische workshops mogen volgen bij Shana. Echt een topmadam, ze heeft oog voor elk individu, haar workshops zijn heel goed opgebouwd en iedereen kan deelnemen zonder enige ervaring. Heel fijn dat alles mag, niets fout is en je altijd een mooi proces en resultaat hebt!
Ik ben er open-minded aan begonnen en ik ben aangenaam verrast. Zeker omdat ik helemaal niet creatief of artistiek ben aangelegd, maar het wel leuk vind om hiermee bezig te zijn. Creatijd deelt een interessante manier om je gedachten, frustraties en gevoelens om te zetten in beeld. De ateliers geven mij nieuwe ideeën en manieren om aan de slag te gaan en ik betrap mezelf erop al enkele persoonlijke kunstwerken te hebben gemaakt. Je kan het volledig op je eigen tempo doen en deelt zoveel als je wil! Aanradertje!!
Ik kan het iedereen alleen maar aanraden van een workshop te volgen! Ik volgde de dagboekreeks in een wat moeilijkere periode waarin ik op zoek was naar rust en het verwerken van alle emoties. Elke sessie opnieuw waren de oefeningen exact wat ik nodig had. Ze zijn laagdrempelig, goed uitgelegd en gewoon ook leuk om te doen! Zelfs voor mensen die niet "supercreatief" zijn is het dus een echte aanrader! Ik heb er alleszins al veel aan gehad en zal er in de toekomst sowieso ook nog veel mee aan de slag gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid