facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crea-Cafe 'Wol & Co'

Crea-Cafe 'Wol & Co'

Info

De Grimbergse, creatieve ontmoetingsplaats, rust, respect, warmte en gezelligheid , waar IEDEREEN WELKOM is. Waar de mens weer centraal staat. Back to basic, tegen de stroom in van onze hectische maatschappij waar zovelen eenzaam zijn.



"Een gezellig wol winkeltje, waar rust en respect hoog in het vaandel staan. Ik ontwerp veel modellen zelf en de modellen kunnen bekeken worden in het winkeltje, ook de patronen zijn hier beschikbaar. Als jullie me volgen op Facebook of Instagram kan je alle nieuwtjes ontdekken. Als het kan, kan je ook gezellig aanschuiven aan de grote tafel en iets drinken, zodanig dat we een gezellige babbel hebben en veel van elkaar kunnen leren. Als het kan, organiseer ik op dinsdag workshops, dit zowel in de namiddag als 's avonds, ook een privé workshop kan geboekt worden. Ik heb bijna alles voor breien, haken en macramé"
Adres: Brusselsesteenweg 5/1, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: +32492511843
Stad: Grimbergen
Route: Brusselsesteenweg 5/1
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: Wolwinkel beginnen
Recensies
Suuuuper aangename dame. Meer keuze dan je denkt. Je kan daar vb een gillet, pull laten breien naar eigen keuze. Ook kerstkaarten/kaders met parels om zelf te kleven.
Zeer mooie winkel. Vriendelijke dame. Parkeren in straten in de buurt
Gezellige plaats om mensen te ontmoeten , hobby breien en haken te delen , maar ook zoals ik gewoon een babbeltje bij een lekkere koffie....een beetje tot rust komen ......echt een " place to be " voor iedereen !
Vriendelijk onthaal, veel keuze
Een gezellig winkeltje en een gezellige madam
Haak en breigerief
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid