facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crea-box

Crea-box

Info

Cre@box est le nouveau concept pour stimuler la créativité de vos enfants.
Cre@box is een nieuw concept om de creativiteit van uw kinderen te stimuleren.



"Er zijn weinig activiteiten die zo’n stimulerende werking hebben als knutselen.Zo prikkelt knutselen de creativiteit en de fantasie, stimuleert het de fijne motoriek en bevordert het de concentratie. En, minstens zo belangrijk, de meesten vinden het heel leuk om te doen.Ideetjes vinden, materiaal verzamelen, stapjes uitleggen is niet voor iedereen weggelegd, daarom heeft Cre@box een nieuw concept bedacht, namelijk een klaar-voor-gebruik knutseldoos!In deze knutseldozen vind je alle benodigdheden en de geïllustreerde plannen om elk knutselwerk te maken.U vindt ook heel wat origineel knutselmateriaal voor jong en oud op onze webshop: kleuren, verven, diamond painten, miniaturen maken,... en nog zoveel meer!"
Adres:
Stad: Hoeilaart


Recensies
Creabox, de oplossing voor regenachtige dagen van creatieve kinderen. De boxen zorgen ervoor dat ouders niet naar her en der moeten lopen om alle nodige spulletjes te hebben. De boxen zorgen ervoor dat alle nodige materialen in 1 klik thuis beschikbaar zijn. De aanwijzingen voor elke creatie zijn met pracht uitgebeeld en uitgelegd! Dikke pluim voor al het werk!
We hebben onze knutselliefhebbende dochter een abonnement cadeau gedaan. Elke maand kijkt ze er naar uit en ze vindt de knutselwerkjes altijd zeer tof. Fijn en praktisch dat alle materialen er telkens bij zitten! Wij zijn fan!
Ik kan Creabox alleen maar aanbevelen omdat het een doos vol geluk is, met zorgvuldig uitgekozen materiaal van zeer goede kwaliteit. De uitleg die erbij wordt gegeven komt recht uit het hart van een super onderneemster die ook nog eens juf en supermama is dus wie weet beter als haar welk geheim recept er in de creabox moet? Proberen gewoon!
De produkten zijn van goede kwaliteit. Leuke, originele produkten. Keuze genoeg voor elke leeftijd! Super!!!!
Prachtig en goed materiaal,voldoend zeker en vast in prijs en kwaliteit.Zowel jong en oud vind er zijn gerief.
Geweldig concept! Een doos met knutselwerkjes aangepast aan het niveau van kinderen. Verklarende bladen en zelfs tutorials om het kind te begeleiden. Al het materiaal zit voldoende in de doos waarmee je een DIY kunt overdoen. Het is sfeervol en origineel. Ik adviseer !
Ben je op zoek naar iets om je kinderen bezig te houden, ze houden van knutselen maar je weet niet wat je ermee moet doen... Creabox helpt je... De doos komt bij je thuis met verschillende knutselwerkjes aangepast aan de leeftijd van je kind het materiaal hij moet ze maken... Kinderen zijn graag onafhankelijk... Een geweldig abonnement sinds het begin van creabox... Op zoek naar iets om cadeau te doen of meer specifiek DIY materiaal, ze heeft ook een leuke winkel met mooi materiaal bestel je en heb je snel je pakketje in huis.... Er is een vraag gesteld... de vraag gesteld via Messenger en je krijgt snel antwoord... Kortom, aarzel niet om te bestellen... Mama van Maya 12 jaar en Théo 9 jaar
Super coole DIY-ideeën, materiaal is er in overvloed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid