facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crazy Chicken

Info

Kom gezellig langs in onze bistrofrituur.. Wij kijken er naar uit om u daar te ontvangen..

Geschiedenis

Bij ons kun je komen genieten met het hele gezin van onze verse burgers..zoals onze crazy chickenburger, ook van onze overheerlijke huisbereide gerechten zoals vol-au-vent, stoofvlees in St.-Bernardus abt 12°en diverse verse snacks.
Kom ook genieten op ons zonnig, kindvriendelijk terras...
Tot binnenkort...



"Van harte welkom bij ons voor een vlugge hap of een uitgebreide maaltijd! Van apero tot dessert!"
Adres: Kleppestraat 15, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472549000
Stad: Dadizele
Route: Kleppestraat 15
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: Crazy Chicken game, Frituur Dadizele, Crazy Chicken recept, Frituur Menen, All You Can Friet Dadizele, Frituur Ledegem, All You Can Friet bestellen
Recensies
Ik kreeg niet wat ik besteld heb, de man achter de toog wou zijn fout niet eens toegeven en was heel onbeschoft. Ook de frieten waren niet lekker en heel vettig.
Onvriendelijke mensen. We kregen niet wat we besteld hadden. Hier eten op eigen risico!
Lekker gegeten De dame stond helaas alleen te bestellen en moest wat rondbellen voor hulp., Ivm bereiden hotdog en zoeken op betaalscherm Ook veel rook aanwezig, waardoor onze kleren naar friet ruiken Tip: betere afzuiging Met 2 in de toog staan
SUPER SLECHT GEORGANISEERD 3 van de 4 waren koud omdat ze al 10minuten "klaar lagen" en dan oppeens komt mijn bicky tevoorschijn omdat ze dachten dat er 1 teveel was. ZE STONDEN MET 3 ACHTER DE TOOG MET DRIE VINDEN JULLIE HET NIET SCHANDALIG???? NORMAAL VASTE KLANT MAAR SINDS DIE MENEER WEG IS TREKT HET OP NIKS.
3 mei hier gegeten met veel plezier. Leuke tent met zeer leuke bediening mag ook wel eens gezegd worden. Het eten was goed verzorgd en smaakte zeer goed. De prijs kwaliteit verhouding is tevens dik in orde. Veel succes Crazy Chicken.
Zopas ribbetjes gegeten. Nooit een gril gezien. Opgewarmd in de microgolf. Ooit vers geweest. 15 euro is goedkoop voor ribbetjes. De smaak ook . Meer dan de helft laten liggen omdat het mij niet beviel.
Frituur met zowel zitplaatsen binnen als buiten op het terras, lekkere frietjes en snacks, vlotte bediening,
Heel lekker , vriendelijke bediening en gezellig om te eten.
Beste frituur in Dadizele en omstreken. De eigenaars zijn super en altijd heel vriendelijk. Ze nemen voor iedereen hun tijd en het eten is er vers en heel lekker!
het personeel is zeer vriendelijk, je voelt je meteen op je gemak als je binnen gaat. en bovendien is het eten zeer lekker. Voor mij is dit de beste frituur waar ik ooit ben geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid