facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cranio-sacraal therapie Daniëlle Janssens

Cranio-sacraal therapie Daniëlle Janssens

Info

DANIELLE JANSSENS - PRAKTIJK CRANIO-SACRAAL THERAPIE - HARTCOHERENTIECOACHING - NEI THERAPIE.

Geschiedenis

Ons centrale zenuwstelsel en het hormonale stelsel zijn onderhevig aan de invloeden van het dagelijkse leven. Om ons goed en vrij van fysieke klachten te voelen, is het belangrijk dat het hersenvocht vrij kan doorstromen tussen cranium (schedel) en sacrum (heiligbeen) en dat alle botten en organen en de vliezen hierrond vrij kunnen “bewegen”. Fysieke en emotionele oorzaken kunnen een “blokkering” veroorzaken en de vrije beweging beperken. Boosheid, angst, verdriet, stress, depressie, shock geeft spanning. De zachte aanraking van de cranio-sacraal behandelaar stimuleert het lichaamsritme, geeft ruimte en nodigt het lichaam uit spanning te lossen en evenwicht te zoeken. Dit vanuit een diepe rust en stilte, zoals het herstel tijdens de nachtelijke slaap. CST is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Ook bijzonder voor hooggevoelige personen omdat het plaatsvindt in de grootst mogelijke stilte en we met alle respect en zachtheid het lichaam en de persoon benaderen op een niet-indringende manier.

NEI - NEURO-EMOTIONELE INTEGRATIE - is een snelle en makkelijke manier om d.m.v. een spiertest in het onderbewuste op zoek te gaan naar in het celgeheugen geblokkeerde energie. Die blokkade, opgelopen in het verleden, weerhoudt je ervan in het heden dingen te realiseren, maakt je misschien zelfs ziek, doet je steeds weer dezelfde fouten maken, maakt dat je letterlijk "gesaboteerd" wordt.

HARTCOHERENTIE leert je tijdens een coachingtraject op een correcte manier ademen. Een juiste ademhaling werkt op het hartritme in op een manier dat ademhaling en hartslag coherent zijn. Op dat ogenblik geeft ons hart een signaal naar onze hersenen dat "alles veilig" is, we ons alarm kunnen afzetten. Dit werkt door op o.a. onze celvernieuwing en hormoonregeling, kortweg, onze algemene gezondheid gaat er op vooruit.
Opgelet! Deze methodes valt in België onder de "complementaire en alternatieve methodes en middelen". Ik zal als behandelaar dan ook geen medische diagnoses stellen. De aangeboden hulp is aanvullend en vervangt geen medisch advies of door uw arts voorgeschreven behandeling.



"Praktijk voor cranio - hartcoherentietraining - NEI-coaching"
Adres: Korenlaan 10, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 0476673939
Stad: Kalmthout
Route: Korenlaan 10
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk voor Primaire Reflexen & Stress-Release Praktijk voor Primaire Reflexen & Stress-Rel... 462 meter Primaire Reflexen die niet op een natuurlijke manier onder controle zijn gekomen kunn...
Martine Debaeke Puur intuïtief Martine Debaeke Puur intuïtief 2 km Puur intuïtief Als medium begeleidt ik mensen via intuitieve ontwikkeling en mediums...
Holistisch Centrum OM Holistisch Centrum OM 3 km Fijne ervaring en ontzettend lieve mensen. Prachtige locatie midden in de natuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid