facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Craft Beer Market de Namur

Craft Beer Market de Namur

Geschiedenis

Boutique 100% consacrée à la bonne bière artisanale, qu'elle vienne de Belgique ou d'ailleurs dans le monde. Des centaines de références en magasin, une sélection en constante évolution et un choix hautement qualitatif.



"*LE MAGASIN de bières artisanales belges et étrangères, ouvert du mardi au samedi de 11:00 à 18:15.*L'ESPACE DÉGUSTATION, ouvert de 16:00 à 23:00 du mardi au jeudi, et de 16:00 à 00.00 le vendredi et samedi."
Adres: Chaussée de Waterloo, 30, 5002 Namen, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)477539923
Stad: Namen
Route: Chaussée de Waterloo, 30
Postcode: 5002



op zoek naar gerelateerd: Barnabeer
Recensies
Veel keuze uit assortiment van kleine lokale brouwerijen.
Het is gewoon de enige plek om goede bieren te kopen en te drinken in Namen. Mensen weten het dood en zijn super aardig! Een must voor iedereen die door Namen komt en van bier houdt!
Geweldige plaats! Kleine proefplaats naast de bierwinkel. Leuke sfeer ... de ideale plek om kleine klompjes rond een goede kaas op te graven. Een plek om te doen. Absoluut
Bieren van alle windstreken voor alle smaken om te proeven of mee te nemen. Advies op maat bovenaan en een super taproom verbonden met de winkel. Het voelt als thuis :-D
Vlekkeloos. Bieren die je elders niet zo snel vindt, een ruime keuze, bieren uit verschillende 'ongebruikelijke' landen Polen, Finland, Zweden, Denemarken..., ook enkele Belgische producten mousserende wijnen. De ontvangst is vriendelijk en de verkoper kent zijn producten. De prijzen zijn correct. Een goed adres.
Ik heb nog nooit zo'n perfecte selectie gezien!
Enorme selectie van alle soorten bieren, vriendelijk welkom
Team gepassioneerd door hun werk en volledig geïnvesteerd in het ontdekken van nieuwe smaken!
Fantastische bieren, gezellige plek en vriendelijk en aardig personeel. Het is ook mogelijk om met een console te spelen Mario Kart etc. Leuk leuk!
De beste speciaalbierwinkel van de streek met heel wat buitenlandse en Belgische referenties en heel wat exclusiviteiten. Met de bar naast de deur is de plaats nog beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid