facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crèmerie Saint Guidon

Crèmerie Saint Guidon
Adres: Avenue Paul Janson 40 Paul Jansonlaan 40 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 521 81 71
Stad: Anderlecht
Route: Avenue Paul Janson 40
Huisnummer: Paul Jansonlaan 40
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Toufin Au Toufin 199 meter Vertaald door Google Zeer ruime keuze aan bioproducten, persoonlijke begeleiding door...
Mox Mox 1 km
Recensies
Grote keuze van zuivelproducten en charcuterie, verse eieren, fijne wijnen en vriendelijke uitbaters. Steeds welkom
Hier vind je echt goede producten zoals weleer.
Verrassend en verrukkelijk, steeds leuke ontdekkingen
Een genoegen om er twee keer per week heen te gaan vanwege hun vriendelijkheid en de kwaliteit van de producten! Ik raad de eieren per stuk verkocht, Sylvie's citroentaart, de American on Friday, de asperges ook per stuk, de ham, de kazen natuurlijk... enzovoort aan. Een must om te ontdekken in Anderlecht als je dat nog niet gedaan hebt!
Geen hygiëne, er is meer stof dan producten. Prijs buiten de markt. Bevroren gebakjes, de dag erna weer doorverkocht, gewoon in de etalage laten liggen tussen de vliegen, etc. En bovendien alles in "zwart". Wij zeggen: "Het is authentiek!" Voor mij is het gewoon een vuilnisbak.
Er zijn heerlijke specialiteiten waaronder Pottekeis, een culinair instituut van het oude Brussel, op bestelling klaargemaakt door de chef ... en perfect op een boterham met radijs
Al 3 generaties lang zijn service, kwaliteit en vriendelijkheid er
Een echte ouderwetse levensmiddelenhandel. De handelaren zijn zorgzaam en toegewijd aan zowel hun klanten als hun voedsel van hoge kwaliteit. Ambachtelijke kazen zijn een must, maar de creamery biedt ook kruidenierswaren en wijnen en sterke dranken.
Veel keuze, er zijn ook charcuterie/bloedworsten, wijnen en andere essentiële producten. Zeer gastvrij personeel! Ik raad dit adres aan :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid