facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crèmerie Jerome

Crèmerie Jerome

Info

Ons ijssalon bestaat reeds sinds 1936 !! Sindsdien respecteren wij tradities en vooral ons recept voor het heerlijke schepijs.

Geschiedenis

Ons ijssalon bestaat reeds sinds 1936! Sindsdien respecteren wij tradities en vooral ons recept voor het heerlijke schepijs.

In 2001 hebben wij dit alles in een modern jasje gestopt. Het gevolg is een zeer smaakvolle en aparte inrichting van onze verbruikzaal en toog. Binnen is er plaats voor 96 mensen.

Op het terras vinden 40 mensen hun plaatsje onder de zon.

Adres: Frederik Peltzerstraat 11, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03 480 11 35
Stad: Lier
Route: Frederik Peltzerstraat 11
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Crèmerie Lier, Wafels Lier, IJssalon Lier Grote Markt, Cremerie Lint, IJs lintsesteenweg lier, Cremerie Itegem, IJstaart Lier, IJssalon Mortsel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elise Ijs & Wafels Elise Ijs & Wafels 406 meter Super lekker ijs, hemelse vers gemaakte broodjes en wafels vind je alleen bij Elise i...
De Dry Hoedekens Homemade Ice Cream De Dry Hoedekens Homemade Ice Cream 579 meter Beste ijscreme van lier,zeer vriendelijke bediening
Kapucijn Kapucijn 680 meter Wat een ontdekking! Lekkere croque gegeten met geitenkaas, honing en spekjes. Supergo...
ijssalon Jean ijssalon Jean 833 meter Lekkere verwennerij voor zeer goede prijs en vriendelijke bediening!
Recensies
Aangenaam ijssalon met een zeer ruime kaart. Kwalitatief lekker ijs. Zeer verzorgd vriendelijke bediening. Je kiest op de kaart, besteld zelf aan de toog, betaald enhet wordt netjes aan je tafel bezorgd.
Lekker ijs, fantastische warme wafels, zalig smakende zelfgebakken koekjes en vooral supper vriendelijke ontvangst en bediening. Een echte aanrader.
Naam en faam van weleer is wat getaand, koffie en ijskreem was ietsje minder vers? Alhoewel, bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam, en een uiterst uithebreide dessertkaart maken het dan weer goed. Volgende keer beter?
Bedankt Team Jerome om deze dag nog extra speciaal te maken. Iedereen was zo verwonderd, zeker onze kleine man kon zijn ogen niet van de taart houden. Niet enkel zag de taart er spectaculair uit, ze was nog verrukkelijk ook. Boven alle verwachtingen. Topkwaliteit en topservice. Een échte aanrader!
Bediend door een hele vriendelijke jongeman, voor het opnemen moesten we even wachten en daar werd ons ook vriendelijk bediend en geëxcuseerd voor het wachten. Bordjes waren mooi verzorgd!
Een geweldige lekkere ijstaart voor de 19de verjaardag, gemaakt met een combinatie van vanille en bosvruchten. Overheerlijk, iedereen genoten en een waardig alternatief voor hun ringelier. Smullen verzekerd !
Bij mooi zonnig weer is het terras een prima lunch adresje.
Heel lekkere pateekes met grote tas koffie tijdes een stadswandeling door Lier.
Vlotte en vriendelijke bediening, heel leuke kinderijsjes
We bestelden een gepersonaliseerde ijstaart. Niet alleen fantastisch mooi, maar ook super lekker! Alleen maar blije gezichtjes gezien! Bedankt team Jerome!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid