facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crème de la Course

Info

Crème de la Course biedt hét concept voor jouw event of feest. Lekkere desserts, leuke cycling goodies en entertainment met een knipoog naar de koers.



"Bij ons kan u terecht voor lekkere ijsjes en pannenkoeken de hele week door. Tal van koffie’s en freakshakes. Alles om te genieten van comfort food.BE 0685385667"
Adres: Kerkstraat, 1742 Ternat
Telefoonnummer: 0474864436
Stad: Ternat
Route: Kerkstraat
Postcode: 1742



op zoek naar gerelateerd: Ternat ijs
Recensies
Ijs was lekker maar niet per sé zoveel waard. 2 keer pannenkoeken gevraagd maar 3 van de 4 pannenkoeken waren helemaal aangebrand geen randje of enkele zwarte vlekjes maar bijna helemaal zwart. Ook werd er meerdere keren vrij luid gezegd dat ze maar 10 minuten meer open waren. Niet tegen ons maar wel luid genoeg om mij opgejaagd te voelen.
Één van de betere pannenkoeken die ik ooit heb gegeten, super vers echt heel lekker! Zeker aan te raden Aanbevolen gerechtenPannekoek
Gisteren ijsje gaan eten. Ijs heel lekker! Verse aardbeien, lekkere coupe. Bediening wel niet vriendelijk... Jammer!Eten: 5/5
Ijs en koffie was lekker, personeel vriendelijk. Enkel niet zo heel netjes alsook veel vliegen.Eten: 3/5
Prachtige en propere zaak met goede service en vriendelijke bediening. Een menukaart vol met lekkere dingen om uit te kiezen, groot voordeel wanneer je met meerdere personen gaat en de ene bv een ijsje wil en de andere een pannenkoek. Ook 10 soorten koffie op de kaart en verschillende soorten thee. Het assortiment van soorten ijscreme en pannenkoeken is groot genoeg zodat er voor elk wat wils is. En daarbovenop een 20-tal toppings voor de echte lekkerbekken. Er is ook nog gedacht aan de lunch. Er zijn dus ook croque en panini of een ontbijtje beschikbaar. Wat betreft de corona maatregelen verloopt alles netjes volgens de regels met de alcoholgel, contactformulieren en distancing. Betalen kan ook volledig contactloos en digitaal met de smartphone. Er is geen toestel voor bancontact aanwezig maar dit acht ik ook niet echt nodig. In deze tijden beschikt bijna iedereen over een smartphone. Mocht je toch cash geld nodig hebben, er is een bancontact op de markt zelf. Voor mensen die wat tijd hebben voor de beleving is het zeker een aanrader. Ook binnenstappen en snel een bolletje ijs uit de toog op een hoorntje is een optie. Ik vind persoonlijk het nemen van de tijd, zodat de kwaliteit hoog blijft, heel belangrijk. Doe zo voort dames, goed bezig
uitgebreid aanbod aan lekker, artisnaal ijs en pannenkoeken. Bediening in orde en uitbaatster is zeer vriendelijk. Enige minpunt is dat de coupes groot zijn, als je dit al een minpunt kan noemen... De freakshake is zeker aan te raden!
Fantastisch lief en zorgzaam personeel in een zeer mooie zaak. Je wordt er verwelkomd door een heerlijke pannenkoekengeur ze zijn ook heerlijk!. Het ijs is eveneens lekker en chocoladesaus is licht maar zó vol van smaak! Enorme aanrader!
Geen leukere/lekkerdere plaats in ternat dan hier! De uitbaatster is een zeer aangename gastvrouw die je laat verwennen van heerlijke pannenkoeken, croques en ijsjes. Aanrader!
Super lekker pannenkoeken en home made ice Cream 10/10 een aanrader!!!!!!
Al meerdere keren geweest, steeds zeer lekker en gezellig om eens langs te komen! Zowel de ijsjes als pannenkoeken zijn steeds top. Vriendelijk personeel en prijs-kwaliteit. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid