facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crématorium De Charlerloi

Info

Les services du Crématorium sont accessibles, sans interruption, du lundi au samedi de 8H00 à 17H00.

Adres: Rue Nutons 329, 6060 Charleroi
Telefoonnummer: 071 42 31 83
Stad: Charleroi
Route: Rue Nutons 329
Postcode: 6060



op zoek naar gerelateerd: Crématorium gilly prix, Planning crématorium Gilly, Crématorium Gilly itinéraire, Crématorium Gilly adresse, Crématorium Mons
Recensies
Uitgebreid strooiveld Kamers geschikt voor het aantal mensen dat hulde brengt aan de overledene. Discreet maar bekwaam personeel. Plaats, feiten, woorden en gebaren, alles is erop aangepast.
Zeer mooie plek in vergelijking met andere crematoria die ik heb bezocht. In Brussel is de plaats sinister, men voelt er de afdruk van de dood en het wachten tijdens de crematie vindt plaats in de plaatselijke bistro, soms en vaak druk. Hier bevinden zich meerdere kamers in het bijgebouw waar gezinnen iets kunnen eten en drinken. Er is een nieuwe set gebouwd, deze bevat een groot aantal columbariums die beschut zijn tegen slecht weer. Het stervormige gebied is gereserveerd voor de verspreiding van kinderen.
Akkoord. Eenvoudige massa zoals gevraagd. Bedankt voor dit geweldige bericht over vrede en vrijheid voor het hiernamaals., met de openslaande deuren. om de kist los te laten. Ik vond het geweldig... Respect, verdriet, vrijheid.etc. ja, en... het leven gaat door... ook... Dankjewel. Bedankt voor het lezen van mijn kleine tekst. Bedankt allemaal.EvdB.03/06/17. Godzijdank, amen.
Mijn ervaring ? Nou, behalve dat het was om mijn moeder te verbranden... Ik denk niet dat de ervaring positief is voor mij of voor mijn moeder. Voor het sturen van foto's, sorry maar de omstandigheden leenden zich niet voor foto's
''Aanbeden'' in de zin...stijl...welkom...professionaliteit...discretie...ampathie... door omstandigheden...in bijzonder pijnlijke momenten van het leven...
Discreet gewetensvol en beschikbaar personeel Geen klachten.
Geen ernst, geen professionaliteit. Mijn man had de wens geuit om voor zijn crematie een open kistceremonie te houden. Met een paar woorden van onze familie en onze kinderen en muziek... Hoewel het personeel tot nu toe niet veel menselijke warmte heeft getoond in dit pijnlijke moment, verliep alles toch zoals gepland. Samen met mijn kinderen en schoonouders zaten we buiten rustig te wachten tot de vorige familie klaar was met het afscheid nemen van hun overledene. Ze vertrekken eindelijk, droevige en sympathieke blikken worden met hen uitgewisseld, het personeel nodigt ons uit om de kamer "de magnolia's" binnen te gaan om de ceremonie te beginnen. En daar HORROR! Ze hadden mijn man NIET in de kist! Er was HET LICHAAM van een Onbekende! Hun uitleg: ze zouden eerder mijn man en de overledene van de familie in de war hebben gebracht. Ik heb deze scène 3 weken huilend gedaan, hoe kon je zo'n monumentale fout maken! Daarna haasten we ons naar buiten om de verspreiding van de as tegen te gaan, maar het was al te laat. Mijn man stond aan de voeten van de ceremoniemeester voor een gezin dat niet van hem was. Maar ik geef je een ster omdat je tenminste de juiste muziek speelde.
Vandaag ging ik naar dit crematorium. Ter plaatse aangekomen, moeilijk parkeren, op zich geen probleem, echter het is tijd, dus voor de volle zaal aangekomen. Er gaan maar 2 kleine deuren open waarom niet de hele speelhal!? Dus zaten we bij elkaar, +/- 25 mensen vooraan, luisterend om de woorden te horen en waar mogelijk naar het scherm te kijken, om onze gedachten te ordenen voor een mooie deur in een gesloten speelhal... Op tijd aangekomen, de vrouw en een lange man passeerden en passeerden ons voor ons om te zien of het eindigde nou ja, 5 retourtjes in een menigte, dus we moesten elke keer knijpen om te krijgen ze door. Uiteindelijk, toen het tijd was om te vertrekken, eiste diezelfde vrouw, op een zeer/te autoritaire toon, dat de families de juiste uitgang zouden nemen in plaats van ze kalm te vragen. We zijn niets, nou ja, een grote stapel euro's, we weten het, maar verberg het alsjeblieft!
Nul ster CST + ID-KAART + HAVEN VAN MASKER + CONTANT GELD Presentatie van de verplichte CST = normaal !!!! Vergeet uw identiteitskaart niet op straffe van weigering van de toegang!!!! Iedereen weet dat het een genoegen is om een ​​dierbare ons te zien verlaten en vooral een feestelijk moment om mee te doen aan een crematie, dus we gaan ons voordoen als iemand om erbij te zijn! Dit crematorium stelt alles in het werk om de overdracht van het virus te vermijden... behalve als het gaat om het betalen van erg dure drankjes waar, heel vreemd, zonder angst met geld wordt omgegaan geen bancontact... alleen vloeistof... zou het virus minder gevaarlijk zijn als de Belastingdienst het spoor van financiële transacties niet ziet? Bravo voor je gezond verstand!
VERSCHRIKKELIJK Hoe te werken in deze sector zo onmenselijk. Dit is lopende band werk. Slechts één kamer voor gezinnen. Dus als we uit de ceremonie komen, haasten ze ons naar buiten omdat er al een ander gezin in de wachtkamer zit. Fabriek. Het is walgelijk. Onwaardig. Om een ​​blaadje te maken om naar zijn werkgever te sturen, vragen ze 5 euro. Ze zorgen ervoor dat ik wil overgeven!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Crématorium De Charlerloi.

Charleroi begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Nutons 329 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Crématorium De Charlerloi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Crématorium De Charlerloi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Crématorium De Charlerloi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid