facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoZorg

CoZorg

Info

Met CoZorg wensen wij de toenemende groep zorgbehoevende ouderen te helpen en hen een zorgeloze en comfortabele oude dag thuis te schenken.

Adres: Wijgmaalsesteenweg 18, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +32494244715
Stad: Haacht
Route: Wijgmaalsesteenweg 18
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 20:30 - 22:00
Vrijdag: 20:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Thuisverpleging Haacht, Zelfstandige Thuisverpleging Haacht, Thuisverpleging Tildonk
Recensies
Super fijne verzorging! Een echte aanrader.
In naam van mijn ouders willen ze verpleegster Veerle 10 op 10 geven, ze zet haar volledig in voor haar patiënten niets is haar teveel Ze is behulpzaam en is zeker van alles op de hoogte We geven ons plaats zeker niet af voor de toekomst
Gewoon top! Solange en Jasper bedankt voor de goede zorgen, de aandacht en tijd en info.
Ik wil Solange de verpleegkundige van de regio Kampenhout van harte danken voor haar dagelijkse inzet om mijn man te verzorgen. Je glimlach en vriendelijkheid doen ons enorm deugd. Heb je een verpleegster nodig in de regio Kampenhout dan kan je nergens beter zijn dan bij cozorg. Professioneel en vriendelijk!
Wie bij Cozorg door Solange behandeld wordt is in goede handen. Solange heeft een zeer goede vakkennis, is professioneel en biedt tijdens het verzorgen ook nog eens een luisterend oor aan voor wie daar eventueel behoefte aan heeft. Kortom: je kan bij Solange terecht voor goede verpleegkundige zorg.
De Florence Nightingale's op wielen, deze dames zijn erg toegewijd en doen hun job met hart en ziel. Bedankt voor de goede zorgen.
Zeer professionele zorg, persoonlijke, betrokken aanpak en een vlotte bereikbaarheid en communicatie, meer hoeft dat niet te zijn. Wij zijn heel tevreden met de hulp van CoZorg! Een aanrader!
Super niets dan lovende woorden. Betrokken en vriendelijk en steeds bereikbaar in geval van nood. Woon je in Kampenhout-Herent of Haacht dan heb je geluk met zo'n goede verpleegkundigen van cozorg
Uitstekende thuisverpleging. Ik kan cozorg aan iedereen aanraden. Ze maken tijd voor hun patiënten en je hebt een vaste verpleegkundige met wie je een vertrouwensband kan opbouwen. Bedankt voor de goede zorgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid