facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cowa-Projects

Cowa-Projects

Info

Wij zijn een jong bedrijf gelegen te Idegem.
Wij plaatsen dakisolatie en zoldervloer isolatie alsook roofing. Ook bieden wij recent spuitkurk aan.

Geschiedenis

Cowa-Projects (Idegem) biedt jaren ervaring in renovaties en verbouwingen. Van Gent tot Geraardsbergen verzorgen wij verschillende diensten op maat. We doen Gyprocwerken en plaatsen valse wanden, scheidingsmuren en verlaagde plafonds. Ook voor isolatiewerken aan muren, plafonds en daken kunt u altijd een beroep op ons doen. Verder voeren we volledige zolderrenovaties uit om een extra leefruimte voor u te creëren. We werken alleen met topproducten van kwaliteitsmerken als Gyproc, Rockwool en UNILIN.

Meer info of een offerte? Neem dan contact met ons op!



"Cowa-Projects Idegem biedt jaren ervaring in renovaties en verbouwingen. Van Gent tot Geraardsbergen verzorgen wij verschillende diensten op maat. We doen Gyprocwerken en plaatsen valse wanden, scheidingsmuren en verlaagde plafonds. Ook voor isolatiewerken aan muren, plafonds en daken kunt u altijd een beroep op ons doen. Verder voeren we volledige zolderrenovaties uit om een extra leefruimte voor u te creëren. We werken alleen met topproducten van kwaliteitsmerken als Gyproc, Rockwool en UNILIN.Meer info of een offerte? Neem dan contact met ons op!"
Adres: Neerstraat 29, 9506 Idegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 054 37 01 36
Stad: Idegem
Route: Neerstraat 29
Postcode: 9506


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00

Recensies
We hebben wat geduld moeten hebben maar Cowa Projects leverde wel mooi werk. Na het reinigen van de gevel werd alles zeer zorgvuldig afgeplakt en de spuitkurk aangebracht in twee lagen. Heel mooi eindresultaat! En dat voor een heel scherpe prijs. Aanbevolen.
Duidelijke en snelle communicatie, zeer goede afwerking, komt zelf met oplossingen voor nieuw ontdekte problemen achtergelaten door de vorige aannemer, alles proper achter gelaten. Enorm tevreden!!
Duidelijke afspraken.. goeie service.. super net werk.. Hoedje af en Keiblij met het resultaat! Spuitkurk by Cowa... een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid