facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Covico Thuisbatterij

Covico Thuisbatterij

Info

Zonne-energie is de energie van de toekomst. Covico engageert zich om dit verhaal uit te breiden. Daarom lanceren we een nieuwe bedrijfstak. Covico Thuisbatterij. We bieden een totaalpakket op maat aan, gaande van zonnepaneel tot thuisbatterij.



"Sinds 1993 zet Groep Covico alles op alles om klanten comfortabel te laten leven. Elke dag streven we binnen onze vier specialisaties naar datzelfde comfort, van eerste klantencontact tot de oplevering van het project.Het ontzorgende karakter en de transparante werking zijn daarbij enorm typerend. Groep Covico is in die bijna 30 jaar uitgegroeid tot een betrouwbaar familiebedrijf.Innovatief op veel vlakken, vakkundig over heel de lijn."
Adres: Torhoutsesteenweg 222, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059/80.24.55
Stad: Oostende
Route: Torhoutsesteenweg 222
Postcode: 8400


Recensies
Vorig jaar hebben we zonnepanelen geplaatst en op aanraden van de verkoper al een hybride omvormer maar dan nog zonder batterijen. Zo was het mogelijk om later nog batterijen op de omvormer te kunnen aansluiten. Dit vonden we een goed idee. Alles werd correct uitgevoerd zoals op de offerte en wij zijn tevreden. De keuring liet wel een 2 weken op zich wachten maar uiteindelijk was alles wel in 1x correct. Nu hebben we een warmtepomp besteld bij hen en komen ze eind deze maand plaatsen. Ik ben benieuwd!” Bedankt!!!
Wij zijn zeer blij met de plaatsing van onze zonnepanelen en batterij. Van offerte tot installatie zeer vlot verlopen en telkens vriendelijk geholpen. TOP!
Eind Dec 2022 heeft de firma Covico bij mij thuis in Brugge zonnepanelen geïnstalleerd. De afgesproken plaatsing termijn werd goed nagekomen, ondanks de grote drukte bij het jaareinde, de plaatsing zelf is heel soepel en in goede samenspraak verlopen, de installatie werkt goed en afgesproken prijzen werden gerespecteerd. Kortom, een tevreden klant !
1ster voor covico omdat ik niet minder kan geven. Ongeveer 8jaar geleden een nieuwbouw appartement gekocht dat ze zelf hadden gezet. Van in het begin meerdere problemen van de deurbel die niet was aangesloten, bierkaartjes geplaatst in de stopcontacten om dat ze anders niet aansloten, gat onder de terrasvloer met wateroverlast bij de onderbuur, voegen van de vloer die dadelijk loste tot in de slaapkamer een raam verkeerd geplaatst met alle vochtproblemen tot gevolg. Na vorig jaar in september het appartement te verkopen heb ik nog steeds mijn teveel aan syndicuskosten niet terug gekregen. Want covico bouwt niet enkel de appartementen ze blijven ook syndicus. Mijn advocaat gaat nu de nodige stappen ondernemen voor hen in gebreken te stellen. Bespaar u de nodige kopzorgen en ga voor niets met deze firma in zee!
Zeer vlot offertes verkregen voor zonnepanelen. Goede service en communicatie
De zonnepanelen werden vandaag geinstalleerd en we hebben enkel lof over het hele gebeuren. Netjes op tijd, coordinatie vooraf door zaakvoerder en zeer professionele plaatsing en zeer vriendelijke medewerkers. Dit is naast onze gasketel en waterverzachter de derde leuke klantenervaring. De airco , contract vandaag getekend,wordt in april , ook door Covico, geplaatst.
Afspraken maken en niet nakomen geen antwoorden op email nog op telefoon, verkeerde facturen opmaken en eisen binnen 15 dagen.
CV stuk op 1 januari dus spoed interventie nodig. Eerste afspraak werd uitgesteld vanwege een fout in planning net voor het weekend, beetje jammer, maar op maandag stonden ze aan de deur en hebben ze de installatie netjes en correct uitgevoerd! Bedankt voor jullie hulp Thibault, Johan en Kevin !! Goede drive en vriendelijk, houden zo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid